Ελασσόνα

Επίσκεψη του πρώην υπουργού Αγρ. Ανάπτυξης Στ. Αραχωβίτη στο Δήμαρχο Ελασσόνας

Με το Δήμαρχο Ελασσόνας συναντήθηκε ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρος Αραχωβίτης κατά την επίσκεψή του στην Ελασσόνα στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στο Νομό Λάρισας.

Τον πρώην Υπουργό υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο Ελασσόνας ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γάτσας, ο αναπληρωτής δημάρχου – αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καρανίκας , ο αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Νάνος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ κ. Ιπποκράτης Τζιουμακλής, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Αστέριος Δημουλάς και ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Παπαδημητρίου.

Στη σύντομη συζήτηση με το Δήμαρχο Ελασσόνας συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της αγροτικής παραγωγής, των επενδύσεων στον αγροτικό τομέα και των πολιτικών που εφάρμοσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Γάτσας προσέφερε στον πρώην Υπουργό το έμβλημα του Δήμου Ελασσόνας και ένα ιστορικό λεύκωμα αφιερωμένο στην απελευθέρωση της πόλης, ενώ ο κ. Υπουργός διαβεβαίωσε τα στελέχη της δημοτικής αρχής ότι ο ίδιος και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας θα βρίσκονται στο πλευρό τους, για να προωθήσουν τα αιτήματα του δήμου στα αρμόδια Υπουργεία.

Παρόντες στη συνάντηση οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ν. Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης και Άννα Βαγενά, ο πρ. Βουλευτής Ν. Παπαδόπουλος, ο γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Ελασσόνας Θ. Τζιώλας

 

Previous ArticleNext Article