Ελασσόνα

Ενισχύονται οι δράσεις του τοπικού συμβουλίου Ελασσόνας με πρωτοβουλία του Δημάρχου

Σύσκεψη με τον πρόεδρο και το συμβούλιο της κοινότητας Ελασσόνας είχε πρόσφατα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Βασίλειος Μουλτσιάς και τα μέλη κ.κ. Μαρία Λεπιντάτου, Θανάσης Κυριλλίδης, Ελένη Γαλλιώτα, Ασπασία Χατζηβασίλη, Παναγιώτης Μωυσιδης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα.

Τα θέματα της σύσκεψης αφορούσαν κατά μείζονα λόγο στην επίλυση θεμάτων καθημερινότητας στη μεγαλύτερη κοινότητα του Δήμου Ελασσόνας, που περιλαμβάνει την πόλη της Ελασσόνας και τους οικισμούς Μικρού Ελευθεροχωρίου, Αγιονερίου και Αετοράχης.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας επεσήμανε την ανάγκη της συνεργασίας του τοπικού συμβουλίου με τη διοίκηση του δήμου για την ανάπτυξη προγραμμάτων που αφορούν την πόλη της Ελασσόνας, με διακρατικές συνεργασίες δήμων και την ενίσχυση των δράσεων πολιτισμού και εθελοντισμού, στις οποίες το τοπικό συμβούλιο αναλαμβάνει σοβαρές πρωτοβουλίες.

Ο κ. Γάτσας δήλωσε μεταξύ άλλων: « Είμαι πεπεισμένος ότι θα υπάρξει άριστη συνεργασία του Δήμου και των τοπικών συμβουλίων και αυτό το διαπιστώνω καθημερινά καθώς με όλους τους προέδρους έχω τακτική επικοινωνία και επιδιώκω στενή συνεργασία. Οι αδυναμίες αυτή τη στιγμή είναι αρκετές, ωστόσο προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε λύσεις στα μικρά θέματα και να δρομολογήσουμε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα κάνουν τον Δήμο μας αυτάρκη και αποτελεσματικό. Το τοπικό συμβούλιο Ελασσόνας μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στα θέματα εθελοντισμού, πολιτισμού και κοινωνικής πολιτικής του δήμου μας και με πρωτοβουλία της νέας διοίκησης το τοπικό συμβούλιο θα έχει τον πρώτο λόγο».

 

Previous ArticleNext Article