Ελασσόνα

Εκδήλωση για το Β. Φαρμάκη: 10 χρόνια από το θάνατο του αείμνηστου Δημάρχου Ελασσόνας

Εκδήλωση στη μνήμη του Δημάρχου Ελασσόνας Βασίλειου Φαρμάκη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7.30 μμ στην Ελασσόνα, στην ομώνυμη Αίθουσα Θεάτρου “Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη”.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τον ξαφνικό θάνατο του εν ενεργεία Δημάρχου Ελασσόνας Βασίλειου Φαρμάκη η δημοτική παράταξη “Ολύμπου Πολιτεία” θα τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου δημάρχου, φίλου και συνεργάτη, αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τη χαρισματική προσωπικότητα και τον αποφασιστικό του χαρακτήρα, καθώς και την έντονα αισθητή απουσία του από την κοινωνική και πολιτισμική ζωή του τόπου.

Ο αείμνηστος Βασίλης Φαρμάκης αναδείχθηκε Δήμαρχος Ελασσόνας στις δημοτικές εκλογές του 2006 από την πρώτη Κυριακή και άφησε την τελευταία του πνοή το Σεπτέμβριο του 2007 σε ηλικία μόλις 46 ετών. Η ισχυρή προσωπικότητα, το ήθος και το όραμά του για την πόλη και το δήμο της Ελασσόνας ενέπνευσαν την παράταξή του, η οποία συνέχισε το έργο του τα επόμενα χρόνια, υλοποιώντας το πρόγραμμα και τις κατευθύνσεις του.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν στενοί φίλοι και συνεργάτες του Βασίλη Φαρμάκη, θα προβληθεί βίντεο – αφιέρωμα και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τη Μικτή Χορωδία “musicarte” του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας με μαέστρο τον Κωνσταντίνο Μάτη.

Previous ArticleNext Article