Λάρισα

Είχαν μετατρέψει το μαγαζί στη Λάρισα σε …μικρό καζίνο

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, εντοπίστηκε χθες (10.03.2017) το απόγευμα στη Λάρισα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με παροχή υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξαγόταν απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 65χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ιδιοκτησίας 58χρονης ημεδαπής, διότι διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή «server», στον οποίο είχαν συνδεθεί άλλοι (4) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στις οθόνες δύο από των οποίων εμφανιζόταν το τυχερό παίγνιο «φρουτάκια».
Κατά τον έλεγχο, συνελήφθη ακόμη ένας 73χρονος ημεδαπός, ο οποίος συμμετείχε ως παίκτης στο απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.
Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν (5) πλήρης ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ, από την κατοχή του προσωρινά υπεύθυνου και του παίκτη.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο, αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα.
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Previous ArticleNext Article