Ελασσόνα

Γιώργος Κατσιαντώνης: Να μετρηθούμε, κ. Κόκκαλη, στις πλατείες, για να μετρήσουμε “πόσα απίδια έχει ο σάκος”

Τη δική του απάντηση στην πρόσκληση για debate, του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κόκκαλη, δίνει με δήλωσή του ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, αναφέροντας τα εξής:

«Βρισκόμαστε σε στρατηγικό αδιέξοδο», δηλώνατε πριν λίγους μήνες μέσα στη Βουλή, κύριε Κόκκαλη… Αλήθεια, τι σας κάνει να πιστεύετε ότι σήμερα, μετά το σαφές μήνυμα που λάβατε από την εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών, έχει αρθεί αυτό το αδιέξοδο και είστε, κατά δήλωση, σε θέση να καλέσετε άπαντες τους βουλευτές του Νομού σε τηλεοπτικό debate?

Αλήθεια, τώρα, το πρώτον, σκεφτήκατε «την οικονομία του χρόνου» και την ανάγκη «διαφώτισης της κοινής γνώμης», ενώ τόσο καιρό κωφεύατε στα μηνύματα της κοινωνίας και στις ανάγκες των συνανθρώπων μας?

Αλήθεια, τώρα θυμηθήκατε να συζητήσετε για τα πεπραγμένα σας και για το τι καθένας μας θέλει να πράξει για το μέλλον του τόπου?

Αλλά, αλήθεια, μήπως αναζητάτε τα φώτα της τηλεόρασης και την παρουσία μας για να καλυφθείτε και να επιχειρήσετε έτσι να «εξομολογηθείτε» τα λάθη σας και να ζητήσετε άφεση αμαρτιών από την κοινωνία, για όλα όσα «όχι» του λαού εσείς ψηφίσατε «ναι», για όλες όσες καταστροφικές πράξεις και παραλείψεις σας εσείς οφείλετε να απολογηθείτε και να ζητήσετε ευθαρσώς μια μεγάλη ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, για όλα όσα επιβάλλατε επί πέντε ολόκληρα χρόνια, απαξιώνοντας κάθε έννοια διαλόγου, δημοκρατίας και ηθικής?

Προσωπικά, θα σας καλέσω να κάνουμε όποιον διάλογο θέλετε, αλλά με μια αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση: να τηρηθεί για μια και μόνη φορά από την πλευρά σας η έννοια της Δημοκρατίας. Με τούτο ως δεδομένο, σας καλώ να διαλογιστούμε παρουσία της κοινωνίας του τόπου μας, εκεί, έξω στις πλατείες, με ακροατήριο όλες και όλους αυτούς που στις 7 Ιουλίου θα κληθούν να αποφασίσουν για το μέλλον τους, για το μέλλον της Ελλάδας.

Και εκεί, ακριβώς, να μετρηθούμε, όπως ζητήσατε «ο καθένας από εμάς για τον τόπο του, το νομό Λάρισας, από το κοινοβουλευτικό μετερίζι που του έταξε η κοινωνία» και να μετρήσουμε «πόσα απίδια έχει ο σάκος».

Previous ArticleNext Article