Λάρισα

Αμυνα… αρχιπέλαγος η Σκωτία

Προς τα φιλικά ματς θα στραφεί απόψε το βλέμμα μας, με τις προηγούμενες ημέρες να μας έχουν πάει καλά, έχει ανέβει σχετικά η μπάνκα μας και ελπίζουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και σήμερα.

Δεν έχει πολλά ματς…. προκοπής το πρόγραμμα σήμερα, το αντίθετο θα λέγαμε μάλλον και ως εκ τούτου το βλέμμα μας θα στραφεί σε φιλική αναμέτρηση και πιο συγκεκριμένα σε εκείνη της εθνικής Σκωτίας με αντίπαλο την Πορτογαλία. Η γηπεδούχος έκαν την εθνική ομάδα του Ισραήλ να μοιάζει με την εθνική Γαλλίας… Είδε την αντίπαλό της να έχει δύο δοκάρια, σωρεία ευκαιριών και γενικά μι Σκωτία που το έβλεπες να έρχεται το θέμα της ανατροπής, πολύ προτού γίνει. Και ας έγινε με αυτογκόλ στο τέλος.

Και στον αντίποδα μια σαφώς πιο ποιοτική ομάδα, όπως είναι η Πορτογαλία, η οποία είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, προερχόμενη από τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Πολωνία, ενώ νωρίτερα είχε νικήσει την Ιταλία σε φιλικό με 1-0 και γενικά σκοράρει με σχετικά καλό ρυθμό και φυσικά αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και με αντίπαλο την μετριότατη έως κακή αμυντικά εθνική ομάδα της Σκωτίας. Ακόμα και αν – απόλυτα φυσιολογικά – θα έχει αλλαγές στην ενδεκάδα, αξίζει να στηρίξουμε το διπλό του 1.95 στις στοιχηματικες εταιριες.

Γράφει στο bet-hoven ο Πάνος Κοτσιμπός

Previous ArticleNext Article