Ελασσόνα

Ακυρώνεται το 12ο παγκόσμιο αντάμωμα των Θεσσαλών – Θα πραγματοποιηθεί το 2021 στην Ελασσόνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, μετά από εισήγηση της οργανωτικής επιτροπής (κ. Διαμαντή Γκίκα, κ. Κώστα Φουρκιώτη κ. Σοφία Μιχαλέ, κ. Ηλία Κουτσερή και Φωτεινή Μίχου) και τις οδηγίες του ελληνικού κράτους σχετικά με τα προληπτικά μέτρα προάσπισης της Δημόσιας Υγείας, αποφάσισε την ακύρωση του 12ου παγκοσμίου συνεδρίου και Ανταμώματος Θεσσαλών που ήταν προγραμματισμένο για τις 8 και 9 Αυγούστου 2020 στο Δήμο Ελασσόνας.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Διαμαντής Γκίκας ήρθε σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα και τον ενημέρωσε για την ακύρωση της εκδήλωσης, εκθέτοντας την δυσκολία των Αποδήμων Θεσσαλών να προγραμματίσουν έγκαιρα ένα ταξίδι στην Ελλάδα υπό αυτές τις συνθήκες. Ταυτόχρονα πρότεινε στον Δήμαρχο το συνέδριο και αντάμωμα των Θεσσαλών να μεταφερθεί τον Αύγουστο του 2021 στον Δήμο Ελασσόνας. Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας κατανοώντας δέχτηκε την πρόταση.

«Τηρούμε όλοι τα μέτρα πρόληψης και ευχόμαστε σύντομα όλη η ανθρωπότητα να επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Καλή δύναμη σε όλους μας», επισημαίνουν οι εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών.

e-thessalia.gr

Previous ArticleNext Article