Λάρισα

«Αδιαφορώντας» για το νικητή!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους, αναγνώστες του bet-hoven!

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

Όπως έχω γράψει και στο παρελθόν σε αυτή εδώ τη στήλη, οι αγώνες των εθνικών ομάδων, δεν είναι η… συμπάθειά μου στοιχηματικά. Ως εκ τούτου, όταν υπάρχουν επιλογές από άλλες κατηγορίες ή διοργανώσεις, προτιμώ να εστιάσω εκεί στο στοιχημα προγνωστικα δωρεαν.

Για τη Σεγούντα Ντιβισιόν της Ισπανίας, η Αλμερία φιλοξενεί τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν το τελευταίο διάστημα οι Γαλιθιάνοι, όμως νικούν πιο εύκολα εντός έδρας παρά εκτός. Το ίδιο ισχύει στη φετινή σεζόν και για την Αλμερία, γεγονός που καταδεικνύει ότι δε θα είναι εύκολο ματς για τη «Ντέπορ». Άλλωστε, ούτε η παράδοση την ευνοεί αφού έχει μόλις μία νίκη στις τελευταίες έξι επισκέψεις της στην Ανδαλουσία.

Η Λα Κορούνια βρίσκει δίχτυα σε έξι από τα επτά παιχνίδια ως φιλοξενούμενη, ενώ αντίστοιχα η Αλμερία δέχεται σε τέσσερα από τα έξι ως γηπεδούχους. Το ματς είναι εξαιρετικά αμφίρροπο και δεν αποκλείεται να μη βγει νικητής. Δε θα ανοίξει το σκορ όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Ποντάρουμε στο εύρος τερμάτων «2-3».

Previous ArticleNext Article