Ελλάδα

Όλυμπος – Σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει τον φίλο του

Οι δύο φίλοι πήγαν για ορειβασία. Έμελλε όμως να είναι η τελευταία τους εκδρομή.

Μια παγίδα από πάγο στάθηκε μοιραία. Σύμφωνα με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης το δυστύχημα συνέβη όταν ο άτυχος Ηλίας προσπάθησε να σώσει τη ζωή του 25χρονου φίλου του.

2

«Ο ένας εκ των δύο γλίστρησε στη χαράδρα, στην προσπάθεια να τον βοηθήσει ο δεύτερος, έφυγαν και οι δύο πάνω στο παγωμένο χιόνι με αποτέλεσμα να γλιστρήσουν ο ένας κάποια μέτρα, ο άλλος περισσότερα», είπε ο Ευάγγελος Φαλάρας μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Έμεινε 5 ώρες δίπλα στον νεκρό του φίλο

Ο 25χρονος έπεσε πρώτος, ο 26χρονος Ηλίας προσπάθησε να τον βοηθήσει, έχασε όμως κι αυτός την ισορροπία του, γλίστρησε ακόμα πιο βαθιά στο γκρεμό και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Ο φίλος του αν και τραυματισμένος στα πόδια, κατάφερε να σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο και κάλεσε για βοήθεια.

«Η ψυχή μου πονάει…» – Σε ισχυρό σοκ ο διασωθείς

«Πέσαμε μαζί. Η ψυχή μου πονάει, δεν θέλω να σκέφτομαι τι έζησα εκεί πάνω…», φέρεται να είπε ο 25χρονος διασωθείς σύμφωνα με το δελτίο του ΑΝΤ1. Ο νεαρός που είδε τον φίλο του να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια του νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα στα πόδια και σε κατάσταση ισχυρού σοκ στο νοσοκομείο Κατερίνης.

newsit

Previous ArticleNext Article