Ελασσόνα

Χρόνο για προετοιμασία σχετικά με τους Δασικούς Χάρτες ζητάει ο Ν. Ευαγγέλου

Εκδήλωση για τους Δασικούς Χάρτες πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα από τον δήμο, προκειμένου να ενημερωθούν έγκαιρα και έγκυρα οι πολίτες της πόλης.
Αρκετός κόσμος παραβρέθηκε για να ενημερωθεί στην εκδήλωση που είχε θέμα «Ανάρτηση δασικών χαρτών, προβλήματα και λύσεις» και έλαβε χώρα στην αίθουσα «Δήμαρχου Β. Φαρμάκη».
Στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση μίλησαν οι κκ.:
Μάμαλης Σπυρίδων (Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ)
Ματσουκα Μαρία (Δασολόγος Δ/νσης Δασών Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Θεσσαλίας)
Τζουρμακλιώτη Φωτεινή (Αγρονόμος – Τοπογράφος – Μηχανικός, Εκπρόσωπος ΤΕΕ)
Κυριακού Κίμωνας (Δικηγόρος)
Καρδούλας Νίκος (Τοπογράφος Μηχανικός, Msc Τηλεπισκόπισης, Πρώην Διευθυντής Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού)

el3

Ο δήμαρχος Ελασσόνας με την σειρά του, κ. Νίκος Ευαγγέλου, τόνισε:
“Η χώρα μας, το 2017, είναι η μοναδική χώρα που δεν έχει ακόμη Εθνικό Κτηματολόγιο. Οι δασικοί χάρτες έπρεπε να αναρτηθούν. Δεν είμαστε αντίθετοι, ζητούμε όμως τον απαραίτητο χρόνο για να προετοιμαστούμε. Ελπίζω η κυβέρνηση να το αντιληφθεί. Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη. Να τον ενημερώνει και να βρίσκει εκείνες τις λύσεις που θα κάνουν τη ζωή του πιο εύκολη. Από την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ελασσόνας για τους δασικούς χάρτες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ομιλητές για τις κατατοπιστικές τους εισηγήσεις. Τον πρόεδρο του ΓΕΩΤΕΕ Σπύρο Μάμαλη, την Δασολόγο Μαρία Ματσουκά, την Τοπογράφο Μηχανικό Φωτεινή Τζουρμακλιώτη, τον δικηγόρο Κίμωνα Κυριακού, τον Τοπογράφο Μηχανικό Νίκο Καρδούλα και τον Δασολόγο Ρήγα Γιοβανόπουλο”.

el2

Previous ArticleNext Article