Ελασσόνα

«Φωτιά» ευαισθησίας στην Ελασσόνα!

«Φωτιά» ευαισθησίας, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και συμπαράστασης «ξέσπασε» στην Ελασσόνα και στη γύρω περιοχή για τους πυρόπληκτους των φονικών πυρκαγιών της Ανατολικής Αττικής.

Δεκάδες άτομα προσήλθαν πρόσφατα στο Δημαρχείο Ελασσόνας για να δώσουν αίμα στην αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Ελασσόνας με τη συνεργασία του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας. Δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία και πολλών νέων αιμοδοτών.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που «έτρεξαν» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος προκειμένου να αφήσουν τη δική τους βοήθεια σε τρόφιμα, ρουχισμό, φαρμακευτικό υλικό και όχι μόνο.

Ακόμη, καθημερινά, πολίτες, σύλλογοι και φορείς της ευρύτερης περιοχής της Επαρχίας Ελασσόνας φροντίζουν αθόρυβα για την όποια ενίσχυση και βοήθειά τους προς τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του δημάρχου Ελασσόνας Νίκου Ευαγγέλου, μετά την αιμοδοσία στο Δημαρχείο:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθαν στο Δημαρχείο και προσέφεραν αίμα. Είναι το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για τους συμπολίτες μας που βιώνουν αυτή την απίστευτη τραγωδία. Με την ευκαιρία θα ήθελα να υπενθυμίσω πως ο δήμος μας διαθέτει πλέον Τράπεζα Αίματος. Ας φροντίσουμε όλοι μας να την ενισχύουμε όταν μπορούμε. Αυτή είναι μια βαθιά ανθρώπινη πράξη».

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Previous ArticleNext Article