Αθλητισμός

Υπενθύμιση για αποπληρωμή διαρκείας και πρόγραμμα προπώλησης

Η ΠΑΕ ΑΕΛ υπενθυμίζει πως δεδομένης της ολοκλήρωσης με τον εξ’ αναβολής αγώνα της με τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 01/02, 7.30 μ.μ.) όλων των υποχρεώσεων της ομάδας μας για τον α’ γύρο του πρωταθλήματος και προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα πλέον στην έκδοση των καρτών, καλούνται όσοι φίλαθλοι δεν έχουν αποπληρώσει την 2η δόση των εισιτηρίων διαρκείας τους, να το πράξουν ως την Παρασκευή 03/02, προκειμένου να έχουν κανονικά δικαίωμα εισόδου στον αγώνα του Σαββάτου 04/02 (3 μ.μ.) με την Κέρκυρα.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται με αυξητικούς ρυθμούς η προπώληση εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Τετάρτης, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Δευτέρα 30/01, ώρες 9 π.μ.-9 μ.μ. (από τα γραφεία της ΠΑΕ, Κύπρου 72, 5ος όροφος)

Τρίτη 31/01, ώρες 9 π.μ.-9 μ.μ. (από τα γραφεία της ΠΑΕ, Κύπρου 72, 5ος όροφος)

Τετάρτη 01/02, ώρες 10 π.μ.-2 μ.μ. (από τα γραφεία της ΠΑΕ, Κύπρου 72, 5ος όροφος) και 2 μ.μ.-7.30 μ.μ. (από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA)

Υπενθυμίζεται πως οι τιμές είναι 10€ για τα “πέταλα”, 15€ για την Ανατολική Πτέρυγα, 30€ για την Δυτική Πτέρυγα και 50€ για την Θ18 VVIP.

Καλούνται οι φίλαθλοι να σπεύσουν να προαγοράσουν το εισιτήριό τους προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία στα εκδοτήρια του γηπέδου πριν την έναρξη, λόγω της χρονοβόρας διαδικασίας υποβολής στο σύστημα ονοματεπωνύμου και ΑΜΚΑ.

Τέλος, επισημαίνεται για μια ακόμη φορά ότι ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια που εκδόθηκαν κατά την διαδικασία προπώλησης πριν την αναβολή της αναμέτρησης.

Previous ArticleNext Article