Λάρισα

Τους πρώτους νεοσύλλεκτους υποδέχεται η 1η Στρατιά

Με την επόμενη ΕΣΣΟ τα κέντρα εκπαίδευσης στρατιωτών θα αποτελέσουν παρελθόν καθώς οι νέοι οπλίτες θα παρουσιαστούν σε 23 διαφορετικά σημεία υποδοχής σε όλη τη χώρα.

Μια τέτοια μονάδα είναι και η 1η Στρατιά η οποία το διάστημα 12 έως 15 Μαρτίου θα υποδεχθεί τους πρώτους νεοσύλλεκτους. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του στρατιωτικού σχηματισμού “για τη διευκόλυνση των καλούμενων για κατάταξη οπλιτών της 2018 Β΄ ΕΣΣΟ από 12 έως 15 Μαρ 18, η πρόσβαση στο Σημείο Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ) της 1ης Στρατιάς (485 ΤΔΒ) θα πραγματοποιείται από την Πύλη Α΄ του στρατοπέδου «Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα» επί της οδού Ιωαννίνων, έναντι της οδού Αγνώστου Στρατιώτη. Ημέρες και ώρες παρουσίασης, οι αναγραφόμενες στα Σημειώματα Κατάταξης.”

Επιπλέον, εκτός του στρατοπέδου “Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα”, θα τοποθετηθούν σε εμφανή σημεία κατάλληλες πινακίδες σήμανσης για την καθοδήγηση των προς κατάταξη οπλιτών.
Στα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών οι νεοσύλλεκτοι θα παραμένουν ως 3 ημέρες για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και για να παραλάβουν ιματισμό και στη συνέχεια θα προωθούνται στις μονάδες για την εκπαίδευσή τους σε όπλα και ειδικότητα και το υπόλοιπο της θητείας τους.

kosmoslarissa.gr

Previous ArticleNext Article