Ελασσόνα

Τη βαθιά τους θλίψη εκφράζουν οι Ελασσονίτες στο Βόλο για τον θάνατο του Θανάση Βήτα

Ο πρόεδρος Κων/νος Σκριάπας και το ΔΣ του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας, αλλά και όλη η μεγάλη οικογένεια των Ελασσονιτών στο Βόλο ,   εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Βήτα, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και αρχηγού  της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου , ο οποίος απεβίωσε πρόωρα την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018, σε ηλικία 64 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Ο Θανάσης Βήτας ήταν , εδώ και δεκαετίες, ,όχι μόνο ιδρυτικό ,αλλά και  εκλεκτό μέλος των Ελασσονιτών στο Βόλο, είχε κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων και ξεχώριζε για το ήθος , τη σοβαρότητα ,την αξιοπρέπεια ,τις αρχές του , την ανθρωπιά και την αφοσίωσή του στην αγαπημένη του οικογένεια και στους φίλους του , που τον εκτιμούσαν και σέβονταν απεριόριστα.

Η οικογένεια των Ελασσονιτών στο Βόλο , έγινε φτωχότερη αφού έχασε ένα αγαπημένο μέλος της ,την ευγένεια ,το ήθος και την αρχοντιά του οποίου θα θυμάται και θα τιμά για πάντα.

Θανάσης Βήτας , ένας αθλητής πρότυπο

Ο Θανάσης Βήτας ήταν  μια εξέχουσα προσωπικότητα του Ολυμπιακού Βόλου και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο στη Μαγνησία.

Ο Θανάσης Βήτας γεννήθηκε στον Ευαγγελισμό Ελασσόνας  το 1954 και το 1978, σε ηλικία 24 ετών, ήρθε στον Ολυμπιακό Βόλου, τη φανέλα του οποίου τίμησε με ήθος για δέκα χρόνια, μέχρι το 1988.

Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε περισσότερα από 250 παιχνίδια και πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία την περίοδο 1987-88. Ωστόσο, ο Βασίλης Δανιήλ, προπονητής του Ολυμπιακού τότε, δεν του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί με την αγαπημένη του ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, καθώς την περίοδο 1988-89, όντας στο ρόστερ της ομάδας εκείνη την χρονιά, δεν έπαιξε σε κανένα παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία.

Στη συνέχεια, όταν «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ασχολήθηκε με την προπονητική, εργάστηκε σε πολλές ομάδες της Μαγνησίας, ενώ διετέλεσε προπονητής και του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Θανάσης Βήτας ήταν από τα ενεργά μέλη της Ένωσης Παλαιμάχων Ολυμπιακού Βόλου και πάντα κοντά στον Ολυμπιακό, την ομάδα που αγάπησε, όσο καμία άλλη.

Επί σειρά ετών εργάστηκε στον Δήμο Βόλου στην υπηρεσία στης ΔΕΥΑΜΒ.

*Στην φωτό ο Θανάσης Βήτας με την φανέλα του Π.Ο.Ε, 4ος από αριστερά στην πάνω σειρά

Previous ArticleNext Article