Ελασσόνα

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου οι εκλογές του Συλλόγου Τριτεκνων Ελασσόνας “ο Όλυμπος “

Μετά τη δεύτερη συνάντηση του συλλόγου ορίστηκε η εφορευτική επιτροπή -ελεγκτική επιτροπή και αυτή τη στιγμή υπάρχουν 10 υποψήφιοι . Όποιος ωστόσο επιθυμεί μπορεί έως το Σάββατο 11-11-2017 στην πρόεδρο του συλλόγου μας Νατσιουλα Μαρία να δηλώσει υποψηφιότητα καλώντας την στο 6973094675 .

Την Κυριακή 19-11-2017 απο το πρωί 10.00 εως το απόγευμα 17.00 στην αίθουσα της Δεπτακαλ ( στο χώρο όπου γίνεται η πληρωμή λογαριασμών ύδρευσης) θα διεξαχθούν οι εκλογές του Συλλόγου Τριτεκνων Ελασσόνας ο ” Όλυμπος ”
Η παρουσία όλων μας επιτακτική για τη συνέχεια υπεράσπισης των δικαιωμάτων των τριτέκνων

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν και οι 2 γονείς όπως και ψηφίζουν και οι 2 .

Όσοι επιθυμούν εκείνη την ημέρα μπορούν να κάνουν Εγγραφή στο σύλλογο και να ψηφίσουν έχοντας μαζί τους πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Τα μέλη όπου δεν ανανέωσαν επίσης εκείνη την ημέρα μπορούν να κάνουν ανανέωση.

Να αναφέρουμε τις προσπάθειες του συλλόγου με διανομή φρούτων και τη μεσολάβηση ώστε να πάρουν τα μέλη καλύτερες τιμές κατευθείαν από παραγωγούς.
Επίσης σε πανελλαδικό επίπεδο υπάρχουν εκπτώσεις σε είδη και υπηρεσίες όπως επίσης ήδη πολλοί επαγγελματίες της Ελασσόνας έχουν ανταποκριθεί.

Previous ArticleNext Article