Ελασσόνα

Τα θέματα συζήτησης στο σημέρινο Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2017. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  2. Έγκριση απασχόλησης στον Δήμο Ελασσόνας σπουδαστών μαθητευομένων του μεταλυκειακού έτους – τάξης μαθητείας του ΕΠΑΛ Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  3. Αποδοχή και απόδοση της χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  4. Αποδοχή και απόδοση της χρηματοδότησης για την υλοποίηση του Προγράμματος Σχολικού Τροχονόμου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  5. Έγκριση εγγραφής του Δήμου ως συνδρομητή σε εφημερίδες, νομικές βάσεις πληροφοριών και διαδικτυακές εφαρμογές. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  6. Έγκριση του πορίσματος της Επιτροπής Καθορισμού του Τιμήματος για την απ’ ευθείας αγορά ιδιωτικού ακινήτου στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  7. Έγκριση του πορίσματος της Επιτροπής Καθορισμού του Τιμήματος για την απ’ ευθείας μίσθωση των εγκαταστάσεων του αναψυκτηρίου στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  8. Έγκριση της υπ’ αριθμό 1/2017 μελέτης του έργου «Κατασκευή υποδομών (ανελκυστήρας) για πρόσβαση ΑΜΕΑ σε Κ.Χ. στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  9. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμός εντός σχεδίου πόλης Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  10. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμων και κατασκευή κρασπεδορείθρων στην επέκταση του σχεδίου πόλης Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  11. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
  12. Εξέταση αιτημάτων μίσθωσης δημοτικών εκτάσεων στις Τ.Κ. Δρυμού και Σαρανταπόρου με σκοπό την νομιμοποίηση υφιστάμενων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων των κ.κ. Αγλαΐας Αρσένη και Κερασίνας Ντάλλα αντίστοιχα. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Παπαευθυμίου.
  13. Ενημέρωση – απόφαση για τη διαχείριση αποβλήτων στον Δήμο Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Γκατζιούρας.

 

Previous ArticleNext Article