Λάρισα

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα υπάρξει αύξηση στη φορολόγηση του τσίπουρου

Πολιτική απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι να μην υπάρξει αύξηση της φορολόγησης του τσίπουρου, όπως ο ίδιος ο υπουργός, Βαγγέλης Αποστόλου, δηλώνει επανειλημμένα από το απόγευμα της Πέμπτης, μέχρι και σήμερα, με κάθε ευκαιρία.

Αυτό που ο κ.Αποστόλου ανέφερε-στο πλαίσιο συζήτησης με εκπροσώπους του κλάδου και της τοπικής αυτοδιοίκησης- στον Τύρναβο, είναι το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, σχετικά με το φορολογικό καθεστώς των διήμερων αποσταγματιούχων παραγωγών (αμβυκούχων).

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας στιγμάτισε την απόπειρα παραποίησης συζητήσεων του υπουργού από ορισμένα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία μάλιστα δεν διέθεταν εκπρόσωπο στη συγκεκριμένη συνάντηση, συμμετέχοντας στο γαϊτανάκι διασποράς ψευδών ειδήσεων στο οποίο ειδικεύονται τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης.

Σε κάθε περίπτωση ενθαρρύνουμε την υλοποίηση της ιδέας που συζητείται έντονα μεταξύ ενεργών πολιτών το τελευταίο διάστημα για την πραγματοποίηση εκδήλωσης με αντικείμενο τα περιβόητα «fakenews» και στην τοπική μας ειδησεογραφία. Συντασσόμαστε με την κάθε καλοπροαίρετη δημοκρατική φωνή που ζητάει να προφυλαχθεί το αγαθό της ενημέρωσης από «κατασκευές και συμφέροντα».

ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Previous ArticleNext Article