Αθλητισμός

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί ο ΠΟΕ

Σημαντικό τρίποντο με σκορ 0-1 πέτυχε η ομάδα του ΠΟΕ στην Αγιά, αφού πέρασε αλώβητος από την έδρα του Δωτιέα πράγμα που σημαίνει ότι έρχεται ακόμη πιο κοντά στο στόχο του που είναι τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Αγώνας ξεκίνησε με τον Δωτιεα να είναι καλύτερος και να προσπαθεί να φτιάξει φάσεις στα καρέ του Γουπου για να προηγηθεί στο σκορ, χωρίς όμως να μπορέσει να κάνει κλασική ευκαιρία για γκολ παρά μόνο με στημένα φάουλ ή  κορνερ, σε αντίθεση με τον ΠΟΕ που παίζοντας προσεχτικά στην άμυνα και με αντεπιθέσεις ποτέ με τον Γελαλή τον Παπαχρηστου και τον Ματουλα είχε 2 κλασικές ευκαιρίες.

Στο 45 λεπτό προηγήθηκε ο ΠΟΕ με αυτογκόλ του Γουτα με κεφαλιά στην προσπάθεια του να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα του κάνοντας το 0-1 .

Στο β ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά ο Δωτιεας κλείνοντας τον ΠΟΕ στο μισό γήπεδο προσπαθώντας να ισοφαρίσει το ματς .

Στο 60 λεπτό αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Περτζιονι και τα υπόλοιπα 60 λεπτά ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Δωτιεα αλλά με πολύ καλό τον Γούπο και όλη την άμυνα του, ο ΠΟΕ είχε την τύχη με το μέρος του όταν η γηπεδούχοι είχε οριζόντιο δοκάρι στο 70 λεπτό.

Σημαντική ευκαιρία για την οάα της Ελασσόνας  στο 90 όταν ο Παναγιώτου έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το  0-2 .

Διακριθέντες από τον ΠΟΕ :Συνάπαλος, Γούπος, Κυρίτσης Ι.,Κυριτσης Θ., Παναγιώτου, Λαγός.

ΠΟΕ προπονητής( Καμακας Γ.):Γούπος, Μπούσιας, Κυριτσης, Κυριτσης  Περτζιόνι, Συνάπαλος, Γελαλής Παναγιωτου, Παπαχρηστος, Ματουλας, Μπούνα. Έπαιξαν στο β ημίχρονο και οι Λαγός, Τοπουσογλου, Σιαφαρίκας , Μπαρλαγιαννης.

Καλή η Διαιτησία του κ Μπουμαρσόπουλου και των βοηθών του.

Χρήστος Αγοραστός

Previous ArticleNext Article