Ελασσόνα

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2017 του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.
2.Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) έτους 2017 του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.
3.Αποδοχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης μηνός Ιανουαρίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
4.Έγκριση παράτασης των συμβάσεων προμήθειας καυσίμων κίνησης και θέρμανσης και λιπαντικών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
5.Έγκριση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
6.Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2017 για την ενίσχυση των πιστώσεων για την κάλυψη των δαπανών αποχιονισμού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
7.Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των δαπανών των επετειακών εκδηλώσεων «Καυκάκεια»». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
8.Έγκριση διοργάνωσης εκδηλώσεων την περίοδο της αποκριάς και έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των σχετικών δαπανών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
9.Έγκριση εκμίσθωσης του αναψυκτηρίου της λαϊκής αγοράς Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
10.Έγκριση απ’ ευθείας μίσθωσης ιδιωτικού αγροτεμαχίου στη θέση «Κελανίτης» της Τ.Κ. Καλυβίων το οποίο χρησιμοποιείται ως διάδρομος προσγείωσης αιωροπτεριστών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
11.Έγκριση προγραμματισμού πρόσληψης τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
12.Συγκρότηση επιτροπής καταλληλότητας επιλογής οικοπέδου για την ανέγερση του 1ου Νηπιαγωγείου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
13.Αποδοχή χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο για την εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΚ) στο Δήμο Ελασσόνας και έγκριση υπογραφής σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
14.Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Αποκατάσταση οροφής 1ου ορόφου και κατασκευή τουαλετών Νηπιαγωγείου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
15.Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμός εντός σχεδίου πόλης Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
16.Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
17.Γνωμοδότηση για την τοποθέτηση πινακίδων για την θήρα σε οδούς αρμοδιότητας του Δήμου μετά από αίτημα του Δασαρχείου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
18.Εξέταση αιτημάτων της εταιρείας Rural Conect Ευρυζωνικά Δίκτυα για χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης στις Τ.Κ. Ολυμπιάδας, Φλάμπουρου και Συκέας (Καλύβια Αναλήψεως). Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.
19.Εξέταση δηλώσεων παραίτησης μελών της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.
20.Ορισμός μέλους της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

Previous ArticleNext Article