Ελασσόνα

Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής το Δημοτικό σχολείο Ευαγγελισμού

Οι μικρές τάξεις (Α΄, Β΄, Γ΄) του Δημοτικού σχολείου Ευαγγελισμού, επισκέφτηκαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ελασσόνας, και οι μεγάλες τάξεις (Δ΄, Ε΄και Στ΄) το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που μας έστειλε ο διευθυντής του σχολείου κ. Κώστας Κουτσογιάννης, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, οι μαθητές και οι μαθήτριες μας ενημερώθηκαν από την υπεύθυνη κ. Ευαγγέλου Εύη για τους κανόνες οδικής ασφάλειας και τη σωστή χρήση του ποδηλάτου. Ενθουσιάστηκαν από τα ποδήλατα του Πάρκου και τα οδήγησαν με χαρά!
Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής , τίμησαν με την παρουσία τους οι δύο αντιδήμαρχοι κ. Δημήτριος Λέκκας και κ. Ευάγγελος Παναγιώτου.
Στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, οι μαθητές και οι μαθήτριες μας ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες και τα προγράμματα του Κέντρου, κατόπιν επισκέφθηκαν το πέτρινο γεφύρι, όπου και πραγματοποίησαν δραστηριότητες πεδίου, και τέλος επισκέφθηκαν την αρχαιολογική συλλογή Ελασσόνας (παλιό τελωνείο). Οι μαθητές εντυπωσιάστηκαν με τα αρχαιολογικά ευρήματα της περιοχής μας!

 

Previous ArticleNext Article