Ελασσόνα

Στον Αντιπεριφερειάρχη Δ.Παπαδημόπουλο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βερδικούσσας

Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας κ. Δημήτρη Παπαδημόπουλο, επισκέφθηκαν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βερδικούσσας, Μαρία Νατσούλα, Θεοδώρα Τσέτσιλα, Βασιλική Βάλλα, Κωνσταντίνα Ιγγλέζου, Μαρία Γκαραβέλη και Ευθύμιος Κατίνας.

Οι γονείς του σχολικού συγκροτήματος διαμαρτύρονται για την έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού στη Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη, ζήτησαν δε, την παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη προς τους αρμοδίους φορείς.

Ο κ. Παπαδημόπουλος μετά από επικοινωνία που είχε τόσο σε επίπεδο Περιφερειακής όσο και σε επίπεδο οικείας Διεύθυνσης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας δήλωσε ότι: ¨Η Βερδικούσσα αποτελεί ένα από τα πλέον ¨ζωντανά¨ χωριά του τόπου μας. Ορεινό και απομακρυσμένο από τα αστικά κέντρα. Όλοι μας οφείλουμε να μεριμνήσουμε για την ομαλή λειτουργία τής εκεί σχολικής μονάδας και να μη στερούνται του συνταγματικώς κατοχυρωμένου δικαιώματος της μόρφωσης.

Από την πλευρά των αρμοδίων, διέγνωσα την ίδια αγωνία και τη διάθεσή τους για ταχεία επίλυση του προβλήματος και συνεπώς ευελπιστώ βασίμως ότι θα δοθεί σύντομα η ενδεδειγμένη λύση¨.

Previous ArticleNext Article