Ελασσόνα

Στις εκδηλώσεις τιμής των Απόστρατων Αστυνομικών ο Γιώργος Κατσιαντώνης

“Τιμούμε τους απόστρατους αστυνομικούς, που με υψηλό φρόνημα, πειθαρχία και  αξιοπρέπεια εργάστηκαν για την τήρηση της δημόσιας τάξης και της προστασίας του πολίτη. Που με μεράκι και συναίσθηση του καθήκοντος, και παρά τις ελλείψεις και τις δύσκολες συνθήκες, επιτέλεσαν με επιτυχία την αποστολή τους”.

 

Με τιμή και ευχαριστίες για τη μέγιστη προσφορά τους στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, έδωσε το παρών ο Βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης, στις εκδηλώσεις για τους απόστρατους αστυνομικούς ανήμερα της γιορτής των Αγίων Πάντων, στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη Λάρισα.

Παρακολούθησε με ευλάβεια την επίσημη δοξολογία, ενώ συνεχάρη προσωπικά τους απόστρατους της Ελληνικής Αστυνομίας, ευχαριστώντάς τους που υπηρέτησαν το σώμα συλλογικά και συγκροτημένα, δρώντας πρωταρχικά για τη δίωξη του εγκλήματος και προσφέροντας ασφάλεια στο συνάνθρωπο.

“Προτεραιότητα όλων μας” επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης “θα πρέπει να είναι η σύμπραξή μας, για συνεχές και παραγόμενο έργο  μέσα από ουσιαστικές παρεμβάσεις που θα επιλύσουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν ως προς τη λειτουργία του Σώματος, προκειμένου να τηρηθεί το δικαίωμα στην ασφάλεια τόσο του αστυνομικού, όσο και του πολίτη που τον θέλει δίπλα του”.

Previous ArticleNext Article