Ελασσόνα

Στη Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας ο Δημήτρης Παπαδημόπουλος

Την Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Λαρίσης κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος και συζήτησε θέματα της επιχείρησης με τον νέο της Πρόεδρο Ανέστη Σερετίδη.

Η διαχείριση του υδατικού δυναμικού, το υφιστάμενο σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης, η οργανωτική δομή και η οικονομική κατάσταση, απετέλεσαν τα θέματα ενημέρωσης από πλευράς του Προέδρου.

Η συζήτηση επεκτάθηκε στους τρόπους αντιμετώπισης σε περιπτώσεις ρύπανσης και λειψυδρίας, στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης. Κοινή υπήρξε η διαπίστωση ότι η Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας, ως σύγχρονος πάροχος υπηρεσιών, εντοπίζοντας τις προκλήσεις της εποχής, θα πρέπει να κινηθεί προς την κατεύθυνση της διερεύνησης των νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων και την εδραίωση μιας εξωστρεφούς πολιτικής, που προσφέρει η απόκτηση της τεχνογνωσίας και η αξιοποίησή της από τις παραγωγικές δυνάμεις της επιχείρησης, ώστε και το λειτουργικό κόστος να μειωθεί, αλλά και οι παρεχόμενες υπηρεσίες να βελτιωθούν.

Ο κ. Παπαδημόπουλος, αφού συνομίλησε και με το προσωπικό, ευχήθηκε στον κ. Σερετίδη καλή δύναμη και καλό έργο στα νέα του καθήκοντα.

Previous ArticleNext Article