Ελασσόνα

Στην Κάρυστο η χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας

Δυναμική έναρξη της καλλιτεχνικής χρονιάς για τη Μικτή Χορωδία musicArte του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας με αποστολή στην Κάρυστο. Στην όμορφη κωμόπολη της νότιας Εύβοιας θα ταξιδέψει το προσεχές Σαββατοκύριακο 23 – 24  Σεπτεμβρίου 2017 η ελασσονίτικη χορωδία όπου θα λάβει μέρος στο 16ο Φεστιβάλ Χορωδιών Καρύστου μετά από πρόσκληση της διευθύντριας του τομέα μουσικής του ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων. Τη διοργάνωση του μακρόχρονου και σημαντικού φεστιβάλ έχει ο Δήμος Καρύστου και ο Μουσικός Δίαυλος Καρύστου και θα πραγματοποιηθεί στο προαύλειο του Γιοκαλείου Ιδρύματος υπό την αιγίδα του ομίλου UNESCO.

Στην διοργάνωση συμμετέχουν 6 χορωδιακά σύνολα από την Ελλάδα και την Κύπρο (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ελασσόνα, Παραλίμνι Κύπρου και Κάρυστος). Οι 250 περίπου χορωδοί θα ενώσουν τις φωνές τους σε μια γιορτή πολιτισμού και θα ταξιδέψουν το κοινό μέσα από τα ηχοχρώματα του χορωδιακού τραγουδιού και της πολυφωνικής μουσικής.

Η μικτή χορωδία musicArte του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας θα παρουσιάσει ένα απαιτητικό και ευχάριστο πρόγραμμα με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών σε τετράφωνη επεξεργασία a capella και συνοδεία πιάνου. Τη διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

2017 05 ΧΟΡΩΔΙΑ musicArte Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας (3)

 

 

Previous ArticleNext Article