Ελασσόνα

Στην Ελασσόνα σήμερα ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Τσιρώνης

Περιοδεία στους Νομούς Λάρισας, Καρδίτσας, Πιερίας και Ημαθίας ξεκινάει  σήμερα, Παρασκευή 7 Απριλίου, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με αυτοδιοικητικούς και αγροτικούς φορείς για θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό του.
Σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου στις 8 μ.μ. ο Αν. Υπουργός θα απευθύνει ομιλία στην Ελασσόνα, σε εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στον αγροτικό-κτηνοτροφικό τομέα» που οργανώνει το Αγροτικό Τμήμα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ελασσόνας.
Προηγουμένωνς στις 9:30 πμ σήμερα, ο Αν. Υπουργός θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο, με τον Δήμαρχο Παλαμά, Γιώργο Σακελαρίου. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με εκπροσώπους του κτηνοτροφικού συνεταιρισμού και συλλόγου Παλαμά και του Παν/μιου Θεσσαλίας. Στις 11:30 πμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Δήμαρχο Τυρνάβου, Παναγιώτη Σαρχώση, στο Δημαρχείο Τυρνάβου, ενώ στις 12:15 μμ θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ελασσόνας, Νικόλαο Ευαγγέλου, στο Δημαρχείο Ελασσόνας.
Στις 20:00 μμ το απόγευμα, ο Αν. Υπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στον αγροτικό-κτηνοτροφικό τομέα» στο κέντρο «Φαντασία» στην Ελασσόνα, παρουσία φορέων και πολιτών.

Το Σάββατο 8 Απριλίου στις 8:30πμ, ο Αν. Υπουργός θα επισκεφτεί το Λιβάδι και τον συνεταιρισμό γυναικών «Ο Σουφράς» όπου επιχειρείται η σύνδεση αγροτικής παραγωγής και υπηρεσιών τουρισμού υιοθετώντας το μοντέλο της κοινωνικής οικονομίας. Στις 13:00μμ θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη συνάντηση με τον Δήμαρχο, Σάββα Χιονίδη και στις 13:30μμ με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, ενώ στις 18:30μμ θα συναντηθεί στο Δημαρχείο Αιγινίου με τον Δήμαρχο, Ευάγγελο Λαγδάρη.

Την Κυριακή 9 Απριλίου ο Γιάννης Τσιρώνης θα μεταβεί στην Βέροια, όπου στις 12:00 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, ενώ στις 13:15μμ θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της Βέροιας. Στις 14:30 ο Αν. υπουργός θα επισκεφτεί το Κλειδί Ημαθίας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει επίσης συναντήσεις με αγροτικούς συλλόγους και εκπρόσωπους κτηνοτροφικών και γεωργικών φορέων και συνεταιρισμών, καθώς επίσης θα επισκεφτεί και αγροτικές μονάδες παραγωγής και υπηρεσίες.

Previous ArticleNext Article