Ελασσόνα

Στην Αιδηψό η χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας

ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2016 2

Στην Αιδηψό θα ταξιδέψει το προσεχές Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου 2016 η Μικτή Χορωδία musicArte του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας όπου θα λάβει μέρος στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ χορωδιών Αιδηψού που αποτελεί το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της βόρειας Εύβοιας και ένα από  τα μεγαλύτερα του είδους πανελλαδικά. Το Φεστιβάλ διοργανώνει η Thavos Festivals και ο σύλλογος ξενοδόχων των Λουτρών Αιδηψού.

Στην 3ήμερη διοργάνωση συμμετέχουν 14 χορωδίες από όλη σχεδόν την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία. Πάνω από 600 χορωδοί θα ενώσουν τις φωνές τους σε μια γιορτή πολιτισμού και θα ταξιδέψουν το κοινό που θα βρεθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης μελωδικά σε όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές και την ιστορία της ευρύτερης περιοχής της Εύβοιας και μέσω του χορωδιακού τραγουδιού να δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον.

Η μικτή χορωδία musicArte του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας θα παρουσιάσει ένα απαιτητικό και ευχάριστο πρόγραμμα με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών σε τετράφωνη επεξεργασία a capella και συνοδεία πιάνου. Τη διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Previous ArticleNext Article