Ελασσόνα

Σημαντική προβολή για τον FAETHON και την περιοχη Ελασσονας

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου  Τουρισμού και  του Ελληνικού Οργανισμού  Τουρισμού  θα διεξαχθεί  το Σαββάτο και την Κυριακη 08-09  Ιουλίου ο Μαραθώνιος Αγώνας  Faethon Olympus Marathon στον Κοκκινοπηλό Ελασσόνας μετά από απόφαση που πήρε η υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Τσέγας .     Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Ελασσόνας , ενώ οι διαδρομές  του  διασχίζουν το μυθικό βουνό του Ολύμπου .

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες ορεινού  τρεξίματος  που έχει προσελκύσει ήδη μεγάλο αριθμό ελληνικών και ξένων συμμετοχών, ενώ παράλληλα αναμένεται να ενισχύσει την εικόνα της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού για αθλητικό τουρισμό, ενώ μέσω του υπουργείου Τουρισμού ο Θεσσαλικός Όλυμπος αναδεικνύεται σε όλο τον κόσμο . Ο αγώνας θα συμπεριληφθεί στο επίσημο πρόγραμμα εκδηλώσεων  του υπουργείου και του Ε.Ο.Τ.  ενώ θα προβάλλεται μέσα και από το site www.visitgreece.com ενώ δελτία τύπου για τον αγώνα θα αποσταλούν κι σε όλα τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό .

«Η Αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ θα συνεισφέρει σημαντικά στην προβολή του αγώνα και στην εξωστρέφεια της περιοχής μας . Το υπουργείο Τουρισμού ανακαλύπτει όλο και περισσότερο  τον Θεσσαλικό Όλυμπο  . Ήταν κάτι που επιτέλους έπρεπε να γίνει» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανάσιος Παιδής .

 

Previous ArticleNext Article