Ελασσόνα

Σε λειτουργία το γραφείο ενημέρωσης των μελών του ΑΣΟΚ

Στην έναρξη λειτουργίας του γραφείου ενημέρωσης των μελών του, προχώρησε ο Συνεταιρισμός, με σκοπό τη διευκόλυνσή τους στην προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών για την επικαιροποίηση και κατάρτιση του Μητρώου του. Το γραφείο  βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Τσαριτσάνης του Δήμου Ελασσόνας (Εθν. Αντιστάσεως).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Εκκαθαριστής ζήτησε για ακόμη μία φορά από  τα Μέλη του Συνεταιρισμού τη συνεργασία τους για την ολοκλήρωση του έργου, καθώς και  να προσκομίσουν τα ζητηθέντα απαιτούμενα δικαιολογητικά απόδειξης της ιδιοκτησίας τους, ώστε να ολοκληρωθεί η επικαιροποίηση του Μητρώου Μελών, καθώς μόνο 53 Μέλη έχουν προβεί στη σχετική ενέργεια. Τους ενημέρωσε ότι κατοχύρωσε την περιουσία του Συνεταιρισμού με σχετική δήλωση στο Κτηματολόγιο και τόνισε ξανά ότι για όλες τις διαδικασίες θα ακολουθηθεί πιστά η σχετική νομοθεσία.

Πρόσθετα, ενημέρωσε τα Μέλη ότι τις επόμενες ημέρες θα καταβληθεί ποσό τριάντα ευρώ (30,00€) ανά στρέμμα ιδιοκτησίας ως προκαταβολή  από την καλλιεργητική περίοδο 2017-2018 σε όσους έχουν προσκομίσει τα δικαιολογητικά και έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό.

Στις επόμενες ημέρες η γραμματεία του Εκκαθαριστή θα επικοινωνήσει με τα μέλη που έχουν προσκομίσει τα σχετικά δικαιολογητικά να δηλώσουν τον σχετικό τραπεζικό λογαριασμό.

Το γραφείο του Συνεταιρισμού θα είναι ανοιχτό την 28η Σεπτεμβρίου και ώρες 18:00-21:00 και στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου, ώρες 09:30-12:30 και 17:30 -20:30. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το ωράριο λειτουργίας του γραφείου για την περίοδο του μηνός Οκτωβρίου.

 

Previous ArticleNext Article