Αθλητισμός

Σήκωσε το τρόπαιο ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα έκλεισε η φετινή άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον νταμπλούχο Οικονόμο Τσαριτσάνης. Στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης με τη μικτή ομάδα Κ17-Κ20 της ΑΕΛ, που διεξήχθη στο «Γ. Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης έγινε η απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.

Την απονομή του τροπαίου στον αρχηγό των «πρασίνων» Παναγιώτη Νούσια, όπως και των μεταλλίων στους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε μεταξύ άλλων και ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας, Γ. Παπαευθυμίου και φυσικά σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Μουλτσιά, ενώ αύριο Τρίτη ο δήμαρχος Ελασσόνας, Ν. Ευαγγέλου, υλοποιώντας προηγούμενη δέσμευσή του θα παραθέσει δείπνο προς τιμή της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης κυκλοφόρησε φωτογραφικό λεύκωμα με πολύ παλιές φωτογραφίες από την ίδρυση του συλλόγου το 1953 έως σήμερα (περιλαμβάνονται φωτογραφίες και από το τελευταίο παιχνίδι της περιόδου στη Φαλάνη).

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 3-3. Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν στο α’ ημίχρονο με 2-0 χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Μ. Φουρκιώτης (29’) και Πινακάς (35’). Στην επανάληψη ο Χάρης Μουλτσιάς πετυχαίνοντας χατ τρικ (49’, 54’, 70’) ανέτρεψε το σκορ σε 3-2 για τους «πράσινους». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος παίκτης πριν από 4 χρόνια αγωνίστηκε στις ομάδες υποδομής της ΑΕΚ και αναμένεται να μείνει ελεύθερος γεγονός που δίνει την ευκαιρία στον Οικονόμο να εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε στο 84’ ο Δημόπουλος.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουρουζίκας με βοηθούς τους κ. Δρυστέλλα και Νάκα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας (16’ Πηλιούρας, 68’ Θεοχαρίδης), Σαπάκος (26’ Ντούφας, 65’ Τζιούργκανος), Πούτας (31’ Λεβέντης), Κολιός (59’ Καραγιάννης), Κουμπούρας, Μιφτάρι (26’ Δραχαλίβας), Χάμος, Καραλούλης (59’ Φτίκας), Ζηρδέλης (46’ Μουλτσιάς), Τόλιος (46’ Παπαγεωργίου), Γκαμπέτας.

ΑΕΛ Κ17-Κ20 (Χ. Παναγούλης): Δήμου, Κυρμιτζής, Μαλάκος, Χ. Φουρκιώτης, Ταουσάνης, Βαφειάδης, Κουτσούκης, Δάκτυλας, Μ. Φουρκιώτης, Πινακάς, Πλατάνας (Αλεξανδρίδης, Κόφφας, Μαλούσι, Κοντογιώργος, Καρνέρης, Πετάνι, Δημόπουλος, Τσουμάνης, Τσατσελάρι, Κουσκουρίδας, Παπαδημητρίου, Τέλιος, Μαχούχας).

eleftheria.gr

Previous ArticleNext Article