Ελασσόνα

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των αγώνων Faethon Olympus Marathon «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ» και Rupicapra

Πραγματοποιήθηκε στις  24 Μαΐου  για πρώτη φορά στην Αθήνα η παρουσίαση των αγώνων Faethon Olympus Marathon «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ» και Rupicapra. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο  «TRAINING STUDIO (PILABOX) & HEALTHY BISTRO (PILABAR) σε ένα χαλαρό και άκρως αθλητικό κλίμα.

Στην παρουσίαση αφού δόθηκε η έναρξη με τις ομιλίες των Σάκη Πιτένη, του Κου Αθανάσιου Παιδή (Αντιπεριφεριάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Θεσσαλίας)  και Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου (team manager της ομάδας της Dynafit), έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση της τεχνικής μπλούζας των αγώνων. Στη συνέχεια έγινε η τεχνική ενημέρωση για τους δύο αγώνες Faethon Olympus Marathon και Rupicapra και αναλύθηκαν οι ιδιαιτερότητες τόσο της διαδρομής όσο και των σταθμών τροφοδοσίας. Τέλος, είχαν οι παρευρισκόμενοι την ευκαιρία να υποβάλουν τις δικές τους απορίες και ερωτήσεις και έγινε μια όμορφη χαλαρή συζήτηση μεταξύ όλων. Τέλος, μίλησαν οι αθλήτριες Βίκυ Καρπούζα και Άντζυ Τερζή για τις δικές τους εμπειρίες από τον αγώνα.

Εκ μέρους της διοργάνωσης παρευρέθηκαν ο Σάκης Πιτένης (Προέδρος του Φ.Ο.Μ.), Βίκυ Νίκου (υπ. δημ. σχέσεων), και Κώστας Φουρκιώτης. Την εκδήλωση τίμησε επίσης με την παρουσία του ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Κος Αθανάσιος Παιδής  ο οποίος εξέφρασε την στήριξή του στον αγώνα, την επιθυμία του ίδιου να συμμετάσχει μελλοντικά αλλά και βλέποντας την αυξημένη ζήτηση του αγώνα από αθλητές της Αθήνας δεσμεύτηκε να μεριμνήσει για την διάθεση και 3ου λεωφορείου για τους αθλητές σε περίπτωση που χρειαστεί.

Μεγάλη χαρά δόθηκε στην διοργάνωση η παρουσία του  γνωστού σε όλους μας Γιώργου Κλαουδάτου, αντιπρόσωπος της Dynafit στην Ελλάδα, που στηρίζει τον F.O.M. από την πρώτη διοργάνωση πριν 6χρόνια! Μια συνεργασία που έχει αποδείξει ότι οι συνεργασίες πάνω σε σωστές και υγιείς βάσεις αποδίδουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ανάμεσα στα πενήντα περίπου άτομα που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση, ήταν και καταξιωμένοι αθλητές που θα τρέξουν στον αγώνα είτε για πρώτη είτε για επαναλαμβανόμενη φορά (συνεντεύξεις των οποίων έχουν ήδη αναρτηθεί στην σελίδα του αγώνα )όπως ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Νίκος Πετρόπουλος, η Μυρσίνη Κολυφά και ο Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος. Μεταξύ άλλων ήταν και αθλητές  γνωστοί στον χώρο του ορεινού τρεξίματος για την αγάπη τους για το βουνό και το ορεινό τρέξιμο που θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά τους διοργανωτές, να ακούσουν την τεχνική ενημέρωση και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους.  Κάποιοι είχαν ταξιδέψει από Καστοριά, Κόρινθο και Λαμία για την παρουσίαση!

Ο ιδιοκτήτης του Pilabox Νίκος Ραπτόπουλος είχε ετοιμάσει έναν καταπληκτικό χώρο για την εκδήλωση που δεν υστερούσε σε τίποτα ώστε να χαρακτηριστεί μια υψηλού επιπέδου παρουσίαση αγώνα! Παράλληλα με τις ομιλίες των παραγόντων των αγώνων υπήρχε κάλυψη με video wall τόσο του promo video των αγώνων όσο και των τεχνικών χαρακτηριστικών στις διαφάνειες που συνόδευαν τις ομιλίες. Τέλος, το banner του αγώνα με τους επίσημους χορηγούς διακοσμούσε τον χώρο, γεγονός που χαρακτηρίζεται σημαντικό καθώς είναι η πρώτη επίσημη παρουσίαση των αγώνων. Έτσι,  εκτός των δελτίων τύπου που δημοσιεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις αθλητικές ιστοσελίδες, ήταν μια ευκαιρία να φανούν συγκεντρωμένοι όλοι οι φορείς και εταιρίες που στηρίζουν με σημαντικούς τρόπους τον F.O.M.

Στην εκδήλωση προσφέρθηκε σε όλους  δροσιστικό κοκτέιλ ετοιμασμένο από τον  Bartender Mixologist του Pilabar Σωτήρη Σουκαρά.

Τέλος, έγινες βιντεοσκοπική κάλυψη της παρουσίασης από το τηλεοπτικό κανάλι της NOVA, το οποίο σύντομα θα παρουσιάσει εκτενές ρεπορτάζ για τους αγώνες.

Η διοργάνωση του F.O.M. θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους τους  τίμησαν με την παρουσία τους, τον Νίκο Ραπτόπουλο από το Pilabox για την άψογη οργάνωση του event και εύχεται καλή αντάμωση στον Κοκκινοπηλό! Από την πλευρά τους οι διοργανωτές δεσμεύονται να συνεχίσουν με αφοσιωμένη διάθεση τις προετοιμασίες για  εξαιρετικά επιτυχημένους αγώνες!

Athen 2017 c

Athen 2017 b

18685538_10155114988901006_962447428_n (1)

18622673_1322758534506663_215347879691911149_n

Previous ArticleNext Article