Λάρισα

Ο Χρ. Κέλλας για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου

«Συγχαίρω τον Σεβασμιότατο, κ. Ιερώνυμο, για την εκλογή του στο αξίωμα του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου και εύχομαι από βάθους καρδιάς να συνεχίσει επάξια το ποιμαντορικό και κοινωνικό έργο του Μακαριστού Μητροπολίτη μας και προκατόχου του κυρού Ιγνατίου. Η εποχή που διανύουμε στιγματίζεται από πολλαπλές προκλήσεις και η Εκκλησία αποτελεί διαχρονικά το στήριγμα του ελληνικού λαού και του έθνους».

Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, από την Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, όπου πραγματοποιήθηκε η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη, προσθέτοντας:

«Εύχομαι ολόψυχα ο Θεός να φωτίζει τον νέο μας Δεσπότη και να καθοδηγεί το έργο του, ενώ οι προσευχές και οι ευχές κλήρου και λαού να τον συντροφεύουν. Προσωπικά, θα είμαι στο πλευρό του, συμβάλλοντας στη διατήρηση της παρακαταθήκης του Μακαριστού μας Ιγνατίου και την εμβάθυνση της αλληλεπίδρασης Πολιτείας – Εκκλησίας με στόχο ένα φωτεινότερο μέλλον για τα παιδιά μας και τον τόπο μας.

Πάντα Άξιος!»

 

 

 

Previous ArticleNext Article