Λάρισα

Ο κ. Καλογιάννης οφείλει να απαντήσει για τις 15 απευθείας αναθέσεις σε μια και μόνο εταιρεία

«Ο κ. Καλογιάννης αφού παρουσίασε τον εαυτό του ως “διαρκώς εκβιαζόμενο”, πότε από έναν απλό πολίτη,  πότε από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΤΕΕ Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας(!), θέλησε να πετάξει, για μια ακόμη φορά, την μπάλα στην κερκίδα, μη απαντώντας ουσιαστικά στις απλές ερωτήσεις που θέσαμε μετα την  έγγραφη καταγγελία πολίτη , αναφορικά με τις αποφάσεις της δημοτικής του αρχής για απευθείας αναθέσεις σε μια και μόνο εταιρεία, αναθέσεις που αφορούν την φύλαξη δημοτικών χώρων».

Τα παραπάνω δήλωσε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στο ΔΣ της Πέμπτης, εκεί όπου ο Δήμαρχος Λαρισαίων, αφού εξιστόρησε κάποια «περιστατικά εκβιασμών», ζήτησε από την κα Καραλαριώτου να καταθέσει στο σώμα τις απευθείας αναθέσεις, αφού όπως υποστήριξε, «δεν υπάρχουν στον αριθμό που η ίδια υποστηρίζει».

«Κατέθεσα επιτόπου στο σώμα, αμέσως μετά τη συγκεκριμένη αναφορά του κ. Δημάρχου, έναν πίνακα με δεκαπέντε (15) απευθείας αναθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σε μια και μόνο συγκεκριμένη εταιρεία, για να ενημερωθεί και ο κ. Καλογιάννης, ο οποίος δήλωσε πως δεν γνωρίζει , παρόλο που ο ίδιος τις έχει υπογράψει(!) . Ο κ. Καλογιάννης , που ως αντιπολίτευση κατηγορούσε  την πρώην δημοτική αρχή για απευθείας αναθέσεις σε τέσσερις και μόνο εταιρίες , θα πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις μας, και να ενημερώσει τους δημότες γιατί επιλέγεται πάντα μια και μόνο εταιρεία για την φύλαξη των δημοτικών χώρων. Θέτουμε την ερώτηση  και περιμένουμε την απάντηση, χωρίς να υπονοούμε το παραμικρό. Όσο ο ίδιος ο κ. Δήμαρχος αποφεύγει τις ξεκάθαρες απαντήσεις, είναι αυτός που τελικά σηκώνει σκόνη γύρω από τις διαδικασίες με τις οποίες ο ίδιος έχει επιλέξει να πορεύεται», κατέληξε η κα Καραλαριώτου.

Previous ArticleNext Article