Ελασσόνα

Ο Χρήστος Κέλλας στην Κρανιά Ελασσόνας – ΦΩΤΟ

«Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει χώρα που τιμά και σέβεται τις παραδόσεις και τις αξίες, χώρα ορθόδοξη και ευρωπαϊκή. Φτάνει η ώρα που η σημερινή κυβέρνηση-η οποία μοναδικό στόχο έχει τη διατήρηση της εξουσίας, που τόσο πολύ αποστρέφεται στα λόγια και τόσο πολύ αγαπά στην πράξη- θα βρεθεί και πάλι στη φυσική της θέση, σ’ εκείνη δηλαδή από την οποία επί δεκαετίες επιδίδονταν σε ανώφελη κριτική και μηδενιστική προσέγγιση».

Με τα λόγια αυτά, από την Κρανιά Ελασσόνας, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ Χρήστος Κέλλας σχολίασε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, συναντώντας κατοίκους της ορεινής κωμόπολης, μεταξύ των οποίων ο πατήρ Ευάγγελος Κατσαρός, ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας Βαγγέλης Παναγιώτου, ο δημ.σύμβουλος Γιώργος Παπαευθυμίου, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αναστασία Κουτσιώρα και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουτρού Γιάννης Ντούμος.

κρ2

Ο Λαρισαίος πολιτικός έκανε λόγο για μια κυβέρνηση «που έχει ως σχέδιο την ανατροπή όλων των σταθερών και των αξιών που δημιούργησαν το εθνικό μας οικοδόμημα», δίνοντας έμφαση, τόσο στις πρόσφατες επιθέσεις που δέχθηκε το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού, όσο και στο νομοσχέδιο για την Παιδεία, με το οποίο «επιχειρείται η εξίσωση προς τα κάτω, η κατάργηση της αριστείας και η επαναφορά δομών που θα επιτρέψουν την κομματική άλωση των πανεπιστημίων».

κρ3

Ο κ. Κέλλας σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής, τις χαρακτήρισε «εξοργιστικές», οι οποίες «βάλλουν ευθέως κατά των ορθόδοξων πεποιθήσεων του λαού μας», ενώ μιλώντας με κτηνοτρόφους της περιοχής, ο βουλευτής Λαρίσης έκανε λόγο για «άγρια φοροεπιδρομή στον πρωτογενή τομέα», από μια κυβέρνηση που «στερείται εθνικού σχεδίου δράσης».

«Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλείς όλους τους Έλληνες σε μια συμφωνία αλήθειας ,που θα επιτρέψει στον τόπο να σχεδιάσει και πάλι το μέλλον του με τις δικές του δυνάμεις», κατέληξε ο κ. Κέλλας.

Previous ArticleNext Article