Λάρισα

Ο Ηρακλής Γερογιώκας για Κόκκαλη, ΣΥΡΙΖΑ και Πάρκο Ευχών

Σοβαρευτείτε….

Τους πολιτικούς από τους πολιτικάντηδες τους ξεχωρίζει κανείς πιο εύκολα όταν φαίνεται ότι χάνουν τις εκλογές. Πριν λίγες μέρες  ο υφυπουργός κ.Κόκκαλης σκέφτηκε να καλέσει τους φορείς της επαρχίας Αγιάς  για να συζητήσουν τα προβλήματα της περιοχής , χωρίς να υποσχεθεί λύση των προβλημάτων, απλά παρακολούθηση της πορείας των αιτημάτων από μια τριμελή επιτροπή. Υπήρχε ομολογουμένως καλή θέληση από όλους  αλλά καλώς ή κακώς η ισχύς σήμερα βρίσκεται στα χέρια του κ. Κόκκαλη και στη πολιτική όποιος έχει την ισχύ έχει και την ευθύνη. Μια ευθύνη που ο ίδιος επανειλημμένα  τόνισε ότι δεν μπορεί να αναλάβει. Σε ελεύθερη μετάφραση δηλαδή, ο κ. Κόκκαλης κάλεσε τους φορείς της επαρχίας Αγιάς για να τους θυμίσει την παρουσία του και την ειλικρινή πρόθεση του να προσφέρει στο μέλλον. Ακούστηκαν ρηξικέλευθες προτάσεις από σοβαρούς ανθρώπους αλλά  μόνο το άρωμα εκλογών και οι δημοσκοπήσεις ενδιαφέρουν τους ΑΝΕΛ, ειδικά μετά τις συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση του Π. Καμένου.

Στη Λάρισα τώρα, ο Σύριζα χώρισε τα μέλη του σε Ανατολικής και Δυτικής Λάρισας και «στα πλαίσια παρέμβασης στην κοινωνία» θα κάνει συγκεντρώσεις σε δύο καφετέριες, μία την Τρίτη και μία την Πέμπτη.  Αναμένουμε τα συμπεράσματα τους αφού αφουγκραστούν την κοινωνία για μία ακόμη φορά.

Σοβαρότητα ; Αν δεν υπήρχαν οι καταγγελίες της κ. Καραλαριώτου να μας επαναφέρουν στην πραγματικότητα,  θα νομίζαμε ότι ζούμε στο Πάρκο των Ευχών.

Previous ArticleNext Article