Ελασσόνα

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης και η σύζυγός του μιλούν για την κοινή τους ζωή στην Ελασσόνα! ΒΙΝΤΕΟ

Κοινή εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή με υψηλή τηλεθέαση έκαναν χθες το πρωί, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης με την σύζυγό του Χριστίνα Σαμόλαδου και συγκεκριμένα στον ALPHA και την εκπομπή Happy Day με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή (την συνέντευξη πήρε ο Χρήστος Βαρθαλίτης).
Ο βουλευτής και η σύζυγός του μίλησαν για όλα, για την καθημερινότητά τους αλλά και για το πώς έγινε η πρόταση γάμου.
Για το γεγονός ότι η Χριστίνα πουλάει λουλούδια στην λαϊκή αγορά, κάτι που είχε γίνει θέμα πανελληνίως, η ίδια θα πει: «Καθόλου δεν με ενοχλεί που εργάζομαι στην λαϊκή αγορά, αντιθέτως έχω άμεση επαφή με τον κόσμο, κάτι που λατρεύω. Πλέον δουλεύουμε για χόμπι, δεν βγάζουμε χρήματα, όλα τα δίνουμε προς τρίτους και στο κράτος, εγώ τουλάχιστον ξεσπάω στον Γιώργο λόγω θέσης, οι άλλοι που θα ξεσπάσουν;»
Ο κ. Κατσιαντώνης θα τονίσει: «Ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει μια σύζυγος βουλευτή να έχει αυτή την δουλειά, συνήθισαν να είναι σε ένα γραφείο, διορισμένη».
Οι δυο τους μας αποκάλυψαν πως είναι 4 χρόνια μαζί, εκ των οποίων τα δύο παντρεμένοι και πως όταν ο βουλευτής έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του, ήταν τσακωμένοι και εκείνος πήγε Πρωτοχρονιά που εκείνη γιόρταζε με φίλες, της έβγαλε το δαχτυλίδι και της έκανε πρόταση γάμου.

kats2
Η Χριστίνα αποκάλυψε πως την ώρα που ο Γιώργος ορκιζότανε βουλευτής στην Ελλάδα, εκείνη πήγαινε στο Πανεπιστημιακό στη Λάρισα για να γεννήσει τον γιο τους. Ο Γιώργος το έμαθε μετά την ορκωμοσία.
Το ζευγάρι ζει στην Ελασσόνα, εκείνος διατηρεί δικό του φυτώριο καθότι γεωπόνος και θυμίζουμε πως ο Γ. Κατσιαντώνης  γεννήθηκε στην Αμερική, εκλέχθηκε για τρεις θητείες βουλευτής στην πολιτεία του Νιου Χαμσάιρ, και τώρα στην Ελλάδα προσπαθεί από το πόστο του βουλευτή να βοηθήσει την πατρίδα του.

kats3
Συνεχίζοντας να μιλάει για τον σύζυγό της η Χριστίνα, τόνισε ότι το μόνο που την ενοχλεί είναι ότι είναι κάπως ακατάστατος στο σπίτι: «Στον Γιώργο με εκνευρίζει ότι είναι ακατάστατος, πρέπει εγώ να μαζεύω τα πάντα».

kats1
Όμως σημειώνει πως δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε που μπήκε στην πολιτική.
Ο ίδιος συμφωνεί και συμπληρώνει: Η πολιτική στην Ελλάδα θέλει πονηριά, δεν το έχω αυτό και προσπαθώ να μην το αποκτήσω, θέλω να μείνω ίδιος».
Με κλικ εδώ θα δείτε το βίντεο της εκπομπής.

Previous ArticleNext Article