Αθλητισμός

Οι «πράσινοι» νικητές στο ντέρμπι ανάμεσα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον ΠΟΕ

Στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΛ Λάρισας προκρίθηκε ο Οικονόμος Τσαριτσανης κερδίζοντας με 3-2 τον ΠΟΕ παρουσία πολλών φιλάθλων, οι οποίοι έφυγαν ικανοποιημένοι από το θέαμα που τους πρόσφεραν οι δύο ομάδες με τον Οικονόμο στο τέλος του ματς να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό. (Στον άλλο ημιτελικό ο Αχιλλέας Φαρσάλων κέρδισε με 2-1 τον Δωτιεα Αγιάς.)
Σε ένα χορταστικό ματς που τα είχε όλα, 5 γκολ, δοκάρια, πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τίς ομάδες οι οποίες είχαν από ένα ημίχρονο με καλύτερο τον Οικονόμο στο α΄ ημίχρονο και τον ΠΟΕ στο β΄.
Ο Οικονόμος ήταν καλύτερος, μπήκε πιο δυνατά στο ματς έχασε τουλάχιστον 3 σημαντικές ευκαιρίες.
Στο 25 αφού έχασε την μπάλα ο Συναπαλος στο κέντρο του γηπέδου, ο Γκαμπέτας από μπαλιά του Χάμου με πλασέ έκανε το 1-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στο β ημίχρονο πάλι ο Οικονόμος αιφνιδίασε και στο 46 λεπτό σε σέντρα του Τόλιου ο Ζηρδελης έκανε το 2-0.
Στη συνέχεια ο ΠΟΕ ανέβασε την απόδοσή του και νωρίς στο 50 λεπτό με φανταστική ενέργεια και φοβερό σουτ του Ματούλα έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Οικονόμου δοκάρι και μέσα κάνοντας 2-1, ενώ στο 70 λεπτό ο Παπαχρηστος έκανε με πλασέ το 2-2 .
Στη συνέχεια πάλι ο Παπαχρηστος είχε σουτ στο δοκάρι και στο 80 λεπτό ο Ζηρδελης σε μια φάση διαρκείας με προβολή έκανε το 3-2.
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Πούτας (68′ λ.τ. Λεβέντης), Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι, Χάμος, Καραλούλης (71′ Δραχαλίβας), Ζηρδέλης (90’+2′ Καραΐσκος), Τόλιος (79′ Παπαγεωργίου), Γκαμπέτας.

ΠΟΕ (Γιώργος Καμάκας): Γούπος, Μπούσιας (79′ Κυρίτσης Ι.), Σιαφαρίκας, Λαγός, Ποτόσογλου, Συνάπαλος (62′ Κυρίτσης Αθ.), Γελαλής, Παναγιώτου, Παπαχρήστος, Ματούλας, Μπούνα.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτσανούδης, Ακρίβος, Τσαπράζης.

Χρήστος Αγοραστός

 

Previous ArticleNext Article