Λάρισα

Οι θέσεις του υποψηφίου προέδρου της ΝΟΔΕ Ηλία Σουφλιά για τη Ν.Δ.

Η Νέα Δημοκρατία είναι προσηλωμένη στις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Από την ίδρυσή της, μέχρι και σήμερα συμβάλει καταλυτικά, στην ισχυροποίηση των δημοκρατικών θεσμών, στην κοινωνική πρόοδο, στην οικονομική ανάπτυξη, στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας.

Οι θέσεις της και οι επιλογές της,  θωράκισαν και κατέταξαν τη χώρα στην  Ευρωπαϊκή οικογένεια και τους διεθνείς οργανισμούς, ώστε να διασφαλιστεί  διαχρονικά  η εθνική  κυριαρχία και τα εθνικά δίκαια.

Έχω υπηρετήσει τη Νέα Δημοκρατία άδολα, από τα εφηβικά μου χρόνια και τώρα που είμαι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου ΝΟΔΕ, εκφράζω γραπτά και δυνατά τις απόψεις μου που όλα τα χρόνια πιστεύω.

1 Πιστεύω και αγωνίζομαι για την ενότητα η οποία διασφαλίζεται από την τήρηση των κανόνων και κυρίως από τον σεβασμό όχι μόνο προς τα κομματικά μέλη αλλά και προς την κοινωνία.

2 Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις των περιφερειακών κομματικών  οργανώσεων είναι ίδιες και όταν το κόμμα είναι κυβέρνηση αλλά και όταν είναι αντιπολίτευση.  Το κόμμα και οι εκπρόσωποί του πρέπει να είναι υπηρέτες της κοινωνίας.

3 Οι τοπικές και περιφερειακές οργανώσεις δεν είναι μόνο για να υποστηρίζουν τις κομματικές θέσεις  και να δίνουν «γραμμή» στα μέλη, αλλά έχουν ευθύνη και υποχρέωση να αφουγκράζονται την τοπική κοινωνία, τις αγωνίες της και αυτά να μεταφέρουν στην ηγεσία!

4 Πιστεύω σε ένα ανοιχτό κόμμα όπου όλοι έχουν λόγο και άποψη. «Βάση του κόμματος» θεωρώ και τον πυρηνικό επιστήμονα αλλά και τον πιο ταπεινό επαγγελματία που εκφράζουν στα κομματικά όργανα τις επαγγελματικές απόψεις τους και τις κοινωνικές τους αγωνίες .

5 Πιστεύω στην αλήθεια και τον ρεαλισμό. Όχι στην κομματική σκοπιμότητα! Πιστεύω στη σύνθεση ιδεών, απόψεων, δυνάμεων της κοινωνίας, για να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα την οποία υπηρετούμε με την ιδεολογία και τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας!

Previous ArticleNext Article