Αθλητισμός

Νίκη για την ΑΕΛ, χορταστικό παιχνίδι στο AEL FC ARENA

Μπορεί το μυαλό να ήταν στο ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ (2-1 το πρώτο ματς στη Λάρισα) την Τετάρτη (18/4, 19:30), αλλά έπρεπε να κάνει το χρέος της και να μη φοβάται για μπελάδες στις τρεις τελευταίες εναπομείνασες αγωνιστικές.

Σε ένα “τρελό” όπως την εξέλιξή του ματς, η ΑΕΛ νίκησε 4-2 τον Παναιτωλικό για την πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Κυριακής στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Η ομάδα του Αγρινίου προηγήθηκε στα 38 δευτερόλεπτα με γκολ του Μοράρ, ο Μιλοσάβλιεβιτς ισοφάρισε γρήγορα, ο Γκόλιας έκανε το 2-1. Ύστερα, ήλθε η απευθείας αποβολή του Μάρκος Πάουλο, το 3-1 με πέναλτι α λα Πανένκα από τον Ναζλίδη, το 4-1 από τον Αγκάνοβιτς για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (4-2) με αυτογκόλ ο Μασούρας.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπόζοβιτς, Ζίζιτς, Μόρας, Γκόλιας, Μασούρας (70′ Μλαντένοβιτς), Χούμπτσεφ, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (62′ Περόνε), Ντέλετιτς (80′ Μπάλλας), Ναζλίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Γιαννιώτης, Τσοκάνης, Μίχαϊ, Μαρινάκης, Μπράβο (63′ Ρόσα), Μάρκος Πάουλο, Κλέζιο (80′ Κλέζιο), Ντίας, Φάρλεϊ Ρόζα, Μοράρ.

Κίτρινες κάρτες: 19′ Μασούρας, 20′ Μόρας, 75′ Φατιόν / 31′ Μαρινάκης, 35′ Μπράβο

Κόκκινη κάρτα: 21′ (απευθείας) Μάρκος Πάουλο

Previous ArticleNext Article