Ελασσόνα

Νέο Δ.Σ. στο Αγροτικό-Εθνογραφικό Μουσείο Αραδοσιβίων Ελασσόνας

Μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στο Αγροτικό-Εθνογραφικό Μουσείο Αραδοσιβίων στην Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της 17ης Απριλίου 2017, τα νεοεκλεγέντα μέλη για το Δ.Σ. συνεδρίασαν στις 22 Απριλίου 2017 και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ως εξής:

Πρόεδρος :  Σαχινίδης Κων/νος

Αντιπρόεδρος:  Σερσέμη Νίκη

Ταμίας : Σαχινίδης Σταύρος

Γραμματέας: Τσαουσίδης Σταύρος

Μέλος: Μπουνόβα Ρούλα

Μέλος:  Σαρηγιαννίδης Δημήτριος.

Όλα τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν να συνεχίσουν το έργο των προκατόχων τους και να συμβάλλουν, όσο μπορούν και με οποιονδήποτε τρόπο, στην υλοποίηση του προγράμματος δράσης, όπως αυτό καθορίστηκε από την Γενική Συνέλευση.

Στο τέλος της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κων/νος Σαχινίδης, αφού συνεχάρη όλα τα μέλη για την εκλογή τους και αφού τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στο πρόσωπό του, τους κάλεσε όλους, για μια κοινή αγωνιστική πορεία, μαζί με τους χιλιάδες φίλους του Μουσείου, για την πραγματοποίηση των στόχων του Μουσείου και την ολοκλήρωση των συμπληρωματικών κτηριακών εγκαταστάσεων που απομένουν να γίνουν, για την στέγαση όλων των μουσειακών αντικειμένων. Επίσης, εξέφρασε την ευχή, το αναστάσιμο φως να φωτίσει τον Δήμαρχο ώστε να αλλάξει την εχθρική του στάση προς το Μουσείο και τον Αγροτικό Πολιτισμό και να δώσει ΡΕΥΜΑ στο δημοτικό κτήριο του Μουσείου της Αγροτιάς.

Previous ArticleNext Article