Αθλητισμός

Νέα καταστήματα ΑΕΛ στο κέντρο και στο γήπεδο

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι:

1. Στην οδό Παπακυριαζή 44 και οπωσδήποτε μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει η μπουτίκ της ΑΕΛ στο κέντρο της Λάρισας.

Το κατάστημα μισθώθηκε σήμερα κι εκτός από τη μπουτίκ εκεί θα στεγαστεί και νέο CAFE ME. Δηλαδή στο ίδιο κατάστημα θα μπορούν να πιουν τον καφέ τους, να πάρουν ένα γρήγορο γεύμα και να προμηθευτούν τα αυθεντικά ρούχα της ΑΕΛ.

Το κατάστημα βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Επιμελητήριο Λάρισας και το σημαντικό είναι ότι επειδή όλος ο χώρος έχει καθιερωθεί από την τροχαία να είναι χώρος parking ΑΜΕΑ 6 θέσεων και είναι μόνιμα ελεύθερος θα μπορούν οι οπαδοί μας να σταματούν προσωρινά, εφόσον δεν ενοχλούν και να αποβιβάζονται τα παιδιά τους, ώστε να προμηθεύονται τα προϊόντα της ΑΕΛ ή να πάρουν έναν καφέ.

Από το νέο κατάστημα της ΑΕΛ θα γίνεται και η προπώληση των εισιτηρίων της ομάδας μας για τους αγώνες εντός έδρας.

2. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, το Σαββατοκύριακο 24,25/9, θα λειτουργήσει η μπουτίκ της ΑΕΛ στο γήπεδο. Στον ίδιο χώρο θα στεγαστεί το εξωτερικό καφέ της ΑΕΛ, ώστε οι οπαδοί μας να μπορούν πριν τον αγώνα να συναντιούνται εκεί, να προμηθεύονται τα αυθεντικά ρούχα της ΑΕΛ.

Μελλοντικά οργανώνουμε τη δημιουργία ζώνης οπαδών (AELFC Fan Zone) στον εξωτερικό κεντρικό διάδρομο του γηπέδου ώστε οι χορηγοί μας με ειδικά περίπτερα να προωθούν υπηρεσίες και προϊόντα και να δίνουν χαρά στους φίλους της ΑΕΛ με μικρές εκδηλώσεις και παιχνίδια πριν τους αγώνες κατά την προσέλευσή τους.

Previous ArticleNext Article