Λάρισα

Μ. Χαρακόπουλος: “Είμαστε δίπλα στον αστυνομικό που μάχεται το έγκλημα”

«Εκ μέρους του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για τον επαγγελματισμό και την αυταπάρνηση με την οποία δίνουν καθημερινά τη μάχη για την πάταξη της εγκληματικότητας. Συχνά υπό αντίξοες συνθήκες, με δεδομένες τις αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά και τα εμπόδια που πολλές φορές τίθενται ακόμη και από την πολιτεία». Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος ως εκπρόσωπος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στον χαιρετισμό που κλήθηκε να απευθύνει στον Ετήσιο Χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, από τον πρόεδρό της κ. Δημοσθένη Πάκο.

Ο κ. Χαρακόπουλος υπογράμμισε την ανάγκη «η πολιτεία να παρέχει στους αστυνομικούς τα αναγκαία μέσα για την εκπλήρωση της αποστολής που τους εμπιστεύθηκε», ενώ καυτηρίασε το γεγονός ότι «σε ένα κράτος δικαίου δεν εφαρμόζονται οι δικαστικές αποφάσεις, όπως η απόδοση και του υπολοίπου 50% των παρακρατηθέντων, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ, στα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας».

Ο αρμόδιος τομεάρχης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για θέματα δημόσιας τάξης αφιέρωσε το κομμάτι της βασιλόπιτας που έκοψε «στον ανώνυμο αστυνομικό που μάχεται καθημερινά με το οργανωμένο έγκλημα». Τέλος, διαβεβαίωσε τις γυναίκες και τους άνδρες της ΕΛΑΣ «ότι πάντοτε θα μας βρίσκεται αρωγούς και συμπαραστάτες στα δίκαια αιτήματά σας, και πρωτίστως στον έργο που σας έχει ανατεθεί από την κοινωνία, που είναι η προστασία του πολίτη σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας».

 

Previous ArticleNext Article