Αθλητισμός

Μια μεγάλη αγκαλιά για τη μικρή Ελένη

Αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΣΕΠΛ, της επαρχίας Ελασσόνας, του Δ. Τεμπών, του Απόλλωνα Λάρισας και οι ομάδες των Δικηγόρων και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ένωσαν τις δυνάμεις τους σ’ ένα διαφορετικού χαρακτήρα τουρνουά.

Ενός τουρνουά που είχε σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη μικρή Ελένη Μαβίδη, η οποία λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση σε ειδικό κέντρο της Γερμανίας.
Η διοργάνωση έγινε με πρωτοβουλία των Παλαιμάχων του ΣΕΠΛ και αντανακλά την ευαισθητοποίηση που έδειξε γενικότερα η κοινωνία της Λάρισας στο συγκεκριμένο θέμα από την πρώτη στιγμή.
Το «παρών» στη χθεσινή εκδήλωση έδωσαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παιδής, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων κ. Καραλαριώτου, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας, κ. Τόλιας (παρακολούθησε τους αγώνες μαζί με τον πρόεδρο των παλαιμάχων του Απόλλωνα, κ. Απ. Φωτάκη), ο σύμβουλος του δημάρχου Λαρισαίων σε θέματα Αθλητισμού, κ. Αλεξούλης, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΤ, κ. Ζάρρας, ο διοικητικός της ΕΠΣΛ, κ. Καρακάσης, ο πρόεδρος του Μαχητή Τερψιθέας κ. Κυριτσάκας κ.ά.
Πριν την έναρξη των αναμετρήσεων ο ΣΕΠΛ απένειμε τιμητικές πλακέτες στους επικεφαλής των ομάδων που αποδέχθηκαν την πρόσκληση και έλαβαν μέρος στο τουρνουά, καθώς επίσης και στους διαιτητές του τουρνουά, το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ και παρατηρητή Γ’ κατηγορίας κ. Κουρδή και τους εν ενεργεία διαιτητές κ. Τσιτσιρίκα και Νικολάου, με τον πρόεδρο κ. Γαραζανάκη να εύχεται ό,τι καλύτερο στη μικρή Ελένη. Παράλληλα, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ν. Λάρισας και ο Ερυθρός Σταυρός βράβευσαν για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία τον ΣΕΠΛ.

 

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος διεξήχθησαν συνολικά τρεις αναμετρήσεις. Η αρχή έγινε με το παιχνίδι ανάμεσα στους Παλαιμάχους της Επαρχίας Ελασσόνας και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας που έληξε με σκορ 4-1. Τα γκολ για τους Ελασσονίτες πέτυχαν οι Τζικούλης 2, Γκανδρής και Μήσιος, ενώ για τους Δασκάλους μείωσε σε 4-1 ο Κιάτος.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: Νάσης, Αρσένης, Γ. Καζάκης, Ζυγούρης, Γελαλής, Γαβριήλ, Γκανδρής, Κωνσταντινίδης, Μήσιος, Βίτκος, Τζικούλης (Κ. Καζάκης, Φακίτσας, Μάνος, Σδάνης, Κουρδής, Ι. Ντούμος, Ζυγογιώργος, Τασούλας).
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Στ. Κορομηλάς): Κυρίτσης, Ζιάκος, Τσότσας, Μητράκας, Μαράτος, Χατζηλιάδης, Κιάτος, Κατσάρας, Παπαγεωργίου, Τσουκαλίδης, Χαρμαντζής (Κωνσταντίνου, Γκουλοβάγκας, Τσαρούχας, Νάστος, Μυλωνάς, Κυριζόπουλος, Καλύβας).
* * *
Ακολούθησε η αναμέτρηση του ΣΕΠΛ με τους Δικηγόρους, που έληξε με σκορ 1-2. Οι νικητές προηγήθηκαν με τον Μαμάκο, ισοφάρισε για τον ΣΕΠΛ ο Ρακιτζόγλου, ενώ ο Σαμαράς έδωσε τη νίκη στους Δικηγόρους, που προετοιμάζονται για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί αρχές Ιουλίου στην Κοζάνη.
ΣΕΠΛ (Μ. Γαραζανάκης): Καραναστάσης, Γκουσγκούνης, Τζήκας, Γαλατσίδας, Κοκότσικας, Νάτσουλας, Σαπουνάς, Μπαντραλέξης, Ευθυμιάδης, Διαμαντάς, Ρακιτζόγλου (Γαραζανάκης, Γκούλιος, Ψαθάς, Μικερτζής, Μελετιάδης, Στεργίπουλος, Καρανίκας, Μουστάκας, Πέρκας).
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ (Ν. Αλεξούλης): Θώδας, Ντούμος, Κουματζέλης, Τζιόλης, Μπένης, Σπανός, Αντωνίου, Γιουρέλης, Σαμαράς, Μαμάκος, Κακαράντζας (Κολοκυθόπουλος, Οικονόμου, Παπαρίζος, Ζαρκαδούλας, Μπατζανούλης, Δήμτσας).
* * *
Η αυλαία του τουρνουά έπεσε με την αναμέτρηση των Παλαιμάχων του Απόλλωνα και του Δ. Τεμπών. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 2-1 χάρη στα γκολ των Τσώτσου και Μπεριτζά, ενώ για τον Δ. Τεμπών είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Αλεξίου.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Απ. Φωτάκης): Χριστοδούλου, Αλεξούδης, Μπίζιος, Σδούγκας, Ντελόπουλος, Τσώτσος, Κανελιάς, Αγγελής, Τσαπατόρης, Αργυρακούλης, Μπεριτζάς, (Θεοδώρου, Γκούρας, Απ. Φωτάκης, Κ. Φωτάκης, Πάντος, Φ. Πλίτσης, Κακαγιάννης, Γκατζούδης, Πατσίδης).
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Δ. ΤΕΜΠΩΝ (Μ. Ρούπας): Φουσίκας, Αλεξίου, Σιώμος, Ανδρέου, Αργυρούλης, Κακαγιάννης, Τσέτσιλας, Γαζέτας, Ρούπας, Ε. Κολλάτος, Γεράσης (Καρυώτης, Δαρόγλου, Μαραμής, Ντίνας, Καραβάνας, Κανάκης, Σολωμός, Ζαχαριάδης, Ζάρρας, Αγγελής).

Του Άρη Γκουτρουμάνη / Ελευθερία

Previous ArticleNext Article