Αθλητισμός

Με ‘7αρα’ ο ΠΟΕ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ με ευκολία πέρασε ο ΠΟΕ, καθώς επιβλήθηκε με 7 – 0 της Δόξας Αργυροπουλίου, στο παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Δόξας.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπουκουβάλα κατάφερε να πάρει σκορ ασφαλείας από το πρώτο μέρος κι έτσι να πανηγυρίσει τη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Την αρχή έκανε ο Αντώνης Παναγιώτου με γκολ στο 10ο λεπτό, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Μπούνα σημείωσε το 0 – 2. Στο 18ο λεπτό του αγώνα, ο Παπαχρήστος ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ενώ στο 28ο λεπτό ο Θωμάς Καραμάνος πέτυχε το 4 – 0.

Εννέα λεπτά μετά, ο Παπαχρήστος διεύρυνε το σκορ σε 0 – 5, ενώ το 0 – 6 πέτυχε ο Μπούνα στο 39ο λεπτό, σημειώνοντας παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Το τελικό 0 – 7 για τον ΠΟΕ διαμορφώθηκε στο 53ο λεπτό με το τρίτο τέρμα του Παπαχρήστου, ενώ η ομάδα του Αλέκου Παγκαρλιώτα που στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ, είχε τη καλύτερη ευκαιρία της στο 74ο λεπτό με τον Αποστόλη Τσιάγκο να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Κώστα Γούπου.

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέκος Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ. (60′ Τσιάγκος), Πλατσάς (30′ Τσινούδης), Περήφανος, Τσένος, Χατζής, Σαΐτης (75′ Τσίτσιας Ι.), Κυρίτσης, Τσούτσας Ι. (35′ Καφφές), Γκαραγκούνης, Ζάχος.

ΠΟΕ (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Γούπος, Καραμάνος (55′ Κωνσταντινίδης), Νταμπώσης, Περτζιόνι, Ποτόσογλου (50′ Μπαρλαγιάννης Γ.), Κυρίτσης Αθ., Μπαρλαγιάννης Ν., Παναγιώτου (46′ Σιαφαρίκας), Παπαχρήστος, Ματούλας (59′ Ντούμος), Μπούνα.

arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article