Ελασσόνα

Επίσκεψη μαθητών στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κισσάβου – Ελασσόνας

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ελασσόνας πραγματοποίησε επιμορφωτική επίσκεψη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κισσάβου – Ελασσόνας την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Τα αρωματικά – φαρμακευτικά φυτά της περιοχής μας».

Η παιδαγωγική ομάδα του Κ.Π.Ε. Κισσάβου – Ελασσόνας ενημέρωσε τους μαθητές σχετικά με την αξία και τη χρήση των αρωματικών φυτών και βοτάνων, σχεδίασε και υλοποίησε δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν και να πειραματιστούν με γνωστά και άγνωστα βότανα. Επίσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τη διαδικασία παρασκευής κεραλοιφής. Στο τέλος απόλαυσαν διάφορα ροφήματα από αρωματικά φυτά.

Ο Δ/ντης του σχολείου κος Ταουσάνης Νικόλαος, η υπεύθυνη του περιβαλλοντικού προγράμματος κα Τσιατσιάνη Αρετή και ο σύλλογος διδασκόντων της σχολικής μονάδας ευχαριστούν θερμά το Κ.Π.Ε. Κισσάβου – Ελασσόνας για τη φιλοξενία και ιδιαίτερα τον κο Γκανάτσιο Ανδρέα – Υπεύθυνο Παιδαγωγικής Ομάδας, την κα Ιωάννου Χάιδω και την κα Φαρμακιώτη Ελένη για τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Previous ArticleNext Article