Αθλητισμός

Μέτριος ο ΠΟΕ, εντός έδρας ήττα από το Σμόλικα Φαλάνης (φωτό)

Με ένα γκολ που σημείωσε στο 65 λεπτο ο Κακαβιτσης, ο Σμόλικας πήρε σημαντικό τρίποντο που του δίνει σημαντικό πλεονέκτημα για τα πλει οφ της Α κατηγορίας.

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι με τις ομάδες να προσπαθούν να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΟΕ ήταν για ένα ακόμη σημαντικό ματς μέτριος, ασύνδετος, χωρίς καλή κυκλοφορία της μπάλας και μέχρι το 25 λεπτο του α ημιχρόνου κακός χωρίς φάση. Μετά το 25 λεπτο βελτιώθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά ήταν φλύαρος χωρίς την μεγάλη ευκαιρία, εκτός από 2-3 σουτ εκτός περιοχής.

Χωρίς φάση ήταν και ο Σμολικας, εκτός απο ενα σουτ του Κακαβιτση.

Στο β ημίχρονο ο ΠΟΕ ξεκίνησε καλύτερα και προσπάθησε να σκοράρει αλλά χωρίς αποτέλεσμα και ενώ το παιχνίδι φαινόταν ότι θα πάει στην ισοπαλία η οποίος βάλει το γκολ θα κερδίσει το ματς κρίθηκε στο 65 λεπτο οταν σε μια επέλαση του αριστερού μπακ Σκούπρα με ωραία μεταβίβαση βρήκε τον Ταστεμεριδη ο οποίος ΄έκανε σέντρα  και ο έμπειρος Κακαβιτσης με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 0-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με πολλά παράπονα για τους γηπεδούχους η διαιτησία του κ Βλιωρα που δεν υπέδειξε καταφανέστατο πέναλτυ σε χέρι του αμυντικού του Σμολικα εντός της περιοχής.

ΠΟΕ (Καμάκας Γ): Γουπος, Μπουσιας, Κυριτσης Ι, Λαγός, Τοποσογλου, Συναπαλος, Γελαλης, Παναγιωτου, Παπαχρηστος, Ματουλας, Μπούνα. Έπαιξαν στο β ημίχρονο αλλαγές Κυριτσης Θ.,Μπαρλαγιαννης, Σιαφαρικας, Ντουμος.

Χρήστος Αγοραστός

Previous ArticleNext Article