Ελλάδα

Μέσα σε δευτερόλεπτα χάθηκαν 4 ζωές! Τρεις 17χρονοι και ένας 19χρονος

Άλλο ένα πολύνεκρο τροχαίο προστίθεται στην μαύρη λίστα των τροχαίων που το τελευταίο διάστημα συγκλονίζουν την κοινή γνώμη. Η τραγικότητα του συγκεκριμένου τροχαίου είναι ότι το αυτοκίνητο που μετατράπηκε σε τάφο για 4 νεα παιδιά οδηγούσε ένας 17χρονος! Νεκροί, εκτός από τον οδηγό είναι άλλοι δυο 17χρονοι και ένας 19χρονος.

Πέντε παιδιά, όλοι μαθητές ΕΠΑΛ πιθανότατα επέστρεφαν από διασκέδαση όταν στις 3.30 τα ξημερώματα από άγνωστη αιτία το αυτοκίνητο μάρκας Volvo, έπεσε με ταχύτητα έπεσε με ταχύτητα σε τσιμεντένιο κράσπεδο και στη συνέχεια στο τοιχίο του γηπέδου της ακαδημίας του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Άρη, Ντίνου Κούη, στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Σμύρνης πάνω από την περιφερειακή οδό.

tr2
Μάλιστα, όπως λένε όσοι γνωρίζουν την περιοχή, η οδός Αναγεννήσεως, στην οποία εκινείτο το μοιραίο Volvo, είναι ένας δρόμος φαρδύς, δίχως κλίσεις, που θα μπορούσαν, ίσως, να δικαιολογήσουν μία στραβοτιμονιά ή έναν λάθος χειρισμό.

Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα έχουν ήδη κληθεί να δώσουν οι εμπειρογνώμονες, με την έρευνα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Από τα πρώτα στοιχεία, όμως, οι ειδικοί αποκλείουν ως ενδεχόμενο την απώλεια ελέγχου του οχήματος από τον 17χρονο οδηγό του, εξαιτίας παρεμβολής άλλου αυτοκινήτου ή μηχανής. Ερωτηματικό παραμένει πως ο 17χρονος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.
Πηγή: newsit.gr

Previous ArticleNext Article