Αθλητισμός

Λασπομαχία στην Ελασσόνα με νικητή τον ΠΟΕ

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης έγινε το τοπικό ντέρμπυ στο γήπεδο της Ελασσόνας μεταξύ των ομάδων ΠΟΕ  και Δόξας Βλαχογιαννιου.
Ο ΠΟΕ μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα πήρε μέτρα στο γήπεδο, προσπαθησε να σκοράρει νωρίς για να καθαρίσει το παιχνίδι, πράγμα που πέτυχε αιφνιδιαζοντας την Δόξα στο 4 λεπτό, όταν ο  Παπαχρηστου πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα στη δεξιά του γωνία κάνοντας το 1-0.
Στη συνέχεια και μέχρι το 20λεπτο ο ΠΟΕ είχε τον έλεγχο έχασε κάποιες ευκαιρίες με τον Παπαχρηστου, Ματουλα και Γελαλη χωρίς να καθαρίσει το ματς. Η Δόξα ισορροπήσει και το παιχνίδι παιζόταν με δυνατές μονομαχίες στο κέντρου του γηπέδου λόγω του βρεγμένου αγωνιστικού χώρου που δεν βοηθούσε τις ομάδες για τεχνικό ποδόσφαιρο. Στο 40 λεπτό ο ΠΟΕ με το Ματουλα έχασε κλασική ευκαιρία να κάνει το 2-0 όταν πλάσαρε άουτ από κοντά στην έξω πλευρά των διχτυων.
Στο β ημίχρονο το παιχνίδι παιζόταν με δυνατές μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν κάποιο λάθος του αντιπάλου.
 Καλή η Διαιτησία του κ.Αντωνιου και των βοηθών του.
ΠΟΕ( Καμακας Γ.): Γουπος, Μπουσιας, Σιαφαρικας, Λαγός, Περτζιονι, Συναπαλος, Γελαλης, Παναγιωτου, Παπαχρηστος, Ματουλας, Μπούνα, Παπαχρηστος. Έπαιξαν και οι Τοπουσογλου, Κωνσταντινίδης, Μπαρλαγιαννης
Διακριθεντες: Γουπος, Λαγός, Περτζιονι, Συναπαλος, Παπαχρηστος, Μπουσιας, Ματουλας.
Δόξα Βλαχογιαννιου ( Φακιτσας): Βλιωρας, Δραγατσικης, Μητουλας, Μάρκου, Αθανασουλης, Μωισιδης, Πατσης, Μπαντης, Γεωργουλης, Κουρομπινος, Οικονόμου.Έπαιξαν σαν αλλαγές και οι Φακιτσας, Πασιος, Εγγλέζος, Αλεξίου.

 

Χρήστος Αγοραστός

Previous ArticleNext Article