Λάρισα

Λάρισα: συνελήφθη 17χρονος για έξι διαρρήξεις – κλοπές

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας έξι συνολικά περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών οχημάτων, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν στην πόλη της Λάρισας.

Συνελήφθη ως δράστης σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Ειδικότερα, ο 17χρονος σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες εισήλθε σε ανασφάλιστο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο 42χρονου ημεδαπού, με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα, ωστόσο έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε επιπλέον ότι ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από 14/11 έως 16/11 στη Λάρισα, είχε διαρρήξει τέσσερα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα και ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ισάριθμων ημεδαπών, από τα οποία αφαίρεσε μικρά χρηματικά ποσά, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Previous ArticleNext Article