Λάρισα

Κόκκαλης: Χρέος μας να στηρίζουμε εκείνους που διατηρούν υψηλό το αίσθημα ασφάλειας στη χώρα

Στις λατρευτικές εκδηλώσεις στη Λάρισα, για τον Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, συμμετείχε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο κ. Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Τιμούμε σήμερα τη μνήμη του Προστάτη του αστυνομικού σώματος, Αγίου Αρτεμίου.

Είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για την Ελληνική Αστυνομία, η οποία μέσα σε δύσκολες συνθήκες βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή για την πάταξη κάθε φαινομένου παραβατικότητας στη χώρα μας.

Γνωρίζω πως σήμερα δεν είναι ημέρα για μεγάλα λόγια. Ξέρω πολύ καλά πως τα προβλήματα με τα οποία βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι η Ελληνίδα και ο Έλληνας αστυνομικός είναι πολλά.

Ξέρω όμως από την άλλη, πως το φρόνιμα και ο επαγγελματισμός των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε τέτοιο επίπεδο, που είμαι βέβαιος πως όσα εμπόδια κι αν σταθούν στο δρόμο τους, θα πράξουν μέχρι κεραίας το καθήκον τους, προς όφελος του συνόλου.

Γι’ αυτό και αποτελεί χρέος μας ως πολιτεία να εργαζόμαστε διαρκώς επιδιώκοντας καλύτερες συνθήκες για εκείνους που φροντίζουν να διατηρείται υψηλό το αίσθημα ασφάλειας σε όλες τις οικογένειες των Ελλήνων κι εκείνων που ζουν στη χώρα μας.

Θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου, σε όλο το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Αστυνομικού Σώματος, στις οικογένειές τους αλλά και στους αποστράτους.

Ο Μεγαλομάρτυρας Άγιος Αρτέμιος να τους δίνει δύναμη και να τους προστατεύει στον καθημερινό αγώνα τους. Χρόνια πολλά σε όλους!”

Previous ArticleNext Article