Αθλητισμός

Κρίμα, στο 90’+4′ η ΑΕΛ έχασε το εισιτήριο για τον τελικό

Η ΑΕΛ για 94 λεπτά ήταν στον τελικό της 12ης Μαΐου ωστόσο στο 94′ ένα ψαλιδάκι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έκρινε το ματς και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα η ΑΕΚ πήρε τη πρόκριση. Η ΑΕΛ είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Κρίζμαν (48′) και Ντέλετιτς (58′) όμως δεν άντεξε στην πίεση της ΑΕΚ που πήρε την πρόκριση στο τέλος.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έβαλε ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας του το βράδυ της Τετάρτης (18/4)! Στο 94′ ο Σέρχιο Αραούχο εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Λάζαρο, ο οποίος με φανταστικό ψαλιδάκι βρήκε δίχτυα!

Η ΑΕΚ, έτσι, έκανε το 1-0 απέναντι στην ΑΕΛ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και της χάρισε την πρόκριση στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης , Γκάλο (73′ Ναζλίδης), Σιμόες, Κονέ (64′ Μασούντ), Χουλτ, Μπακασέτας (52′ Χριστοδουλόπουλος),  Λιβάγια, Αραούχο

Στον πάγκο έμειναν οι: Τσιντώτας, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Αντωνίου.

ΑΕΛ (Σ. Αντωνίου): Μπόζοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Μόρας, Ζίζιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (79′ Ρέντζας), Ντέλετιτς (83′ Περόνε), Χούμπτσεβ, Κρίζμαν (77′ Ναζλίδης)

Στον πάγκο έμειναν οι: Σουλούκος, Γκόικοβιτς, Μακρής, Μπάλλα

Δείτε το γκολ:

 

Previous ArticleNext Article